Konu: Jack Gold Non rp  (Okunma sayısı 61 defa)

#0 - 24.04.2025 19:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Gold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba kısa süreli afk durumunda kişi benimle low rp modelinde role girmeye çalışmış, bilgisayara döndüğümde ise saçma bir şekilde aracıyla motorlarımıza çarpıp çıkarmaya çalıştı. Anında videoyu başlattım, aşağıya bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/u1b0ah
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ile pm konuşmam da ise yalana yatıp anlamadım? yazmıştır. Ceza almasını talep ediyorum 20 level oyuncuya yakışmıyor

#1 - 24.04.2025 19:46
Bi dostumla karıştırmıştım kusura bakma

#2 - 24.04.2025 19:49
Bi dostumla karıştırmıştım kusura bakma

Kişinin bu çocukça hareketlerinden ekstra ceza almasını istiyorum, eğer çocuksa abileri ona bir şeyler öğretsin eğer çocuk değilse zaten geçmiş olsun bu saatten sonra ondan bir şey olmaz şikayet sonuçlanabilir

#3 - 24.04.2025 19:50
Neden bu kadar kinlisin dostum? Oyun oynuyoruz şaka yapmak istedim, bu kadar abartmaya gerek yok oyun oynuyoruz sonuçta.

#4 - 24.04.2025 19:52
Neden bu kadar kinlisin dostum? Oyun oynuyoruz şaka yapmak istedim, bu kadar abartmaya gerek yok.
Seni tanımam etmem ayrı olarak oyun için kin tutacak birisi değilim en başında yaptığın şeyle ilgili açık olsaydın şikayet bile açılmazdı yalan üstüne burada saçma sapan hareketler sergiliyorsun daha fazla yazma ki daha da küçülme şikayet sonuçlansın

#5 - 24.04.2025 19:54
Bunları okuyan yetkili arkadaş arkadaşın tutumuna dikkat ederse sevinirim. Bir arkadaşımla karıştırmıştım sadece şaka yapmak istedim daha fazla ileti atmayacağım sonuçlanabilir.

#6 - 24.04.2025 20:35
Ceza alacak.