Lehimize kanıtlarımız bulunuyor, savunma yapılacak.
O zaman o kantıları atınız. Burada kanıtlarımız var diyip atmamak olmaz. (:
Burada hiç bir şey göremiyorum.
?? Sen kimsin? Hasmımyaşamaz'ın multi account'u mu? :d

Ne hikmetse aynı dakika içerisinde mesaj atılmış. Nasıl oldu bu? Yani sen ne almansın ne oyunda gördüm ne başka bir şey.. Hiç tanımıyorum görmediğim adamın "Burada bir şey göremiyorum" demesi. :dd İlginç gerçekten.

Bu ss şimdi ne alaka? Senin canını nasıl (saniye 12 ve saniye 45) doldurduğunu cevapla. Ben 120 saniye geçmeden nasıl can yükslettiğini açıklamanı istiyorum. Senin attığın şeyle ne alakası var bu durumun?
Arkadaş biraz eğimi olmadığı için interior içine kaçıyor. Ardından biz bu adamın üstüne oynuyoruz, adam spawn killi çok güzel becerebiliyormuş, kendini ele vermiş oldu. Bu sunucuda uyuşturucu denilen bir şey var, bunu bilmiyorsan bence oyunu silebilirsin, dostum. İçeri kaçtıktan sonra full içeri gerip çıktığımız için spawn koruması olduğunuda göz önünde bulunduralım. Ardından dışarı çıkıp uyuşturucu tüketip tekrar içeriye giriyoruz, ve üstüne üstelik kan efektimizde çıkıyor, hile ve benzeri bişey olsaydık kan efekti çıkmazdı, dostum. Bu vidyoda hiç bir şey göremiyorum, dediğim gibi arkadaş uyuşturucuyu bilmiyor galiba, neyse ilerleyen zamanda sunucuyu öğrenecektir, umarım.
Ek Açıklamalar: Arkadaş vidyonun koyduğu isim güzel bir isim olmuş, hakaretde bu işin içine girmiş oldu, arkadaş herhalde occ kin beslemiş. Bu arkadaşın bütün kuralları okumasını ve incelenmesini baştan aşağı isterim.

Uyuşturucu içip nasıl giriyorsun. Bir kere bu yaptığın Non-RP bir şey. Yani o ekran hiç mi sallanmıyor da içeri giriyorsun? Anti-Drug mu kullanıyorsun yoksa? :d Açıkcası yaptığınız açıklama, eylemlerinizden daha çok falso veriyor. Ne yalan atsak diye kafa patlatmışsınız ama olmamış.
Ek açıklama, Videonun o isimle nasıl kayıt olduğunu hiç anlamış değilim. Arkadaşıma rica ettim o yaptı zaten R19'unuza belirttim. Bilemiyorum hiç, internet kötü olduğu için zaten yükleyen ben değilim. Arkadaşın ceza geçmişine baktığınızda zaten 3. parti yazılımdan ceza yediğini görebilirsiniz gerekli cezayı almasını talep ediyorum.