Konu: Dazhawn_West God MODE!  (Okunma sayısı 390 defa)

#0 - 22.04.2025 00:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dazhawn_West @Eserrrooo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2025 - 23:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Godmode kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 21.04.2025 tarihinde arkadaşımıza sıkıp mekanın içerisine girdi, sonra kapıyı kırma rolü yapıp mekandan çıktı mekandan çıktıktan sonra kapıda siperdik ateş açtık sonrasında arkadaşın yediği 50 mermiye dayanışı burada. God Mode kısacası.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.04.2025 00:53
selamlar, karakterim 20-20 ve ekstazi içtim. Ayrıca interiordan çıkarken birkaç saniye spawn koruması var ayrıca attığınız her hit bana gelmiyor. Duvara gidiyor!

#2 - 22.04.2025 01:02
selamlar, karakterim 20-20 ve ekstazi içtim. Ayrıca interiordan çıkarken birkaç saniye spawn koruması var ayrıca attığınız her hit bana gelmiyor. Duvara gidiyor!
Alakası yok, 20x20 olsan bile deagle silahı en kötü 40-40 vuruyor. Sen orada rahat bir 4 hit yiyorsun, ayrıca üst tarafdan'da sana ak47 sıkılıyor, spawn koruması diye bir şey yok yalan konuşma, deneyebilirsin istersen nereye girsen o bekleme süresince hasar alabiliyorsun bunun videolarıda var, yani god açıp geziyorsun kısacası.

#3 - 22.04.2025 01:06
Alakası yok, 20x20 olsan bile deagle silahı en kötü 40-40 vuruyor. Sen orada rahat bir 4 hit yiyorsun, ayrıca üst tarafdan'da sana ak47 sıkılıyor, spawn koruması diye bir şey yok yalan konuşma, deneyebilirsin istersen nereye girsen o bekleme süresince hasar alabiliyorsun bunun videolarıda var, yani god açıp geziyorsun kısacası.
kimse bana ak ile sıkmıyor ayrıca arkadaşın hitmarkerı yok yani bana işleyen sadece iki mermi dört değil. hadi iyi geceler

#4 - 22.04.2025 01:08
Asılsız suçlamaları kesinlikle kabullenmiyoruz.

#5 - 22.04.2025 01:09
kimse bana ak ile sıkmıyor ayrıca arkadaşın hitmarkerı yok yani bana işleyen sadece iki mermi dört değil. hadi iyi geceler
İşin içinden nasıl sıyrılayım diye uğraşıyorsun, seni iyi anlıyorum ama god açıp gezmekle olmuyor o iş işte, orada yanılıyorsun, bu arada ak47 demişim düzeltiyorum deagle sıkılıyor sana yukarıdan yani çok rahat 4-5 mermi gidiyor sana.

#6 - 22.04.2025 01:14
hileden anlayan biri hile olmadığımı anlar zaten. bu zamana kadar hiç hileden ban ya da jail yemiş biri değilim. 70 level karakterimi çöp edecek değilim.

#7 - 22.04.2025 01:17
hileden anlayan biri hile olmadığımı anlar zaten. bu zamana kadar hiç hileden ban ya da jail yemiş biri değilim. 70 level karakterimi çöp edecek değilim.
Ters psikoloji diye bir şey var bilirmisin? Hah işte neden hile açasın'ki? Zaten 70 levelsin diye düşünen insanlar'da var, ki bunu yapan çok insan var "level'im yüksek zaten benden şüphelenmezler" gibi düşünen insanlar var dost, bekle ve sonuçlansın, admin zaten gerekli kararı verecektir.

#8 - 22.04.2025 08:58
Ters psikoloji diye bir şey var bilirmisin? Hah işte neden hile açasın'ki? Zaten 70 levelsin diye düşünen insanlar'da var, ki bunu yapan çok insan var "level'im yüksek zaten benden şüphelenmezler" gibi düşünen insanlar var dost, bekle ve sonuçlansın, admin zaten gerekli kararı verecektir.

Öncelikle merhaba, hitmarkerimi olmaıs birşey değiştirmiyor burada sana interiorda  çıkınca tek ateş eden ben değilim yanımda 2 kişi daha bar godmode oldugun net şekilde ortada istiyorsan 20-20 ol deagle 47 vuruyor sana orada minimum 4 mermi geliyor ve canın inmiyor bile herşey ortada spawn koruması olayıda yok aynı şekilde ben interiora girdiğim an iki mermiye 1 saniye bile beklemeden düştüm spawn koruması olmadığının kanıtını atarım istenirse.

#9 - 22.04.2025 13:01

Biz seni hileden banlattık dostum. Unban ile geri döndün. Yalan bari söyleme.  :-\