Konu: dm  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2025 00:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_39085

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/2025    1.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterimi açalı bir ya da iki saat olmuştu, birliğe girdim ama daha hiçbir role girmedim, birlik arkadaşlarımdan herhangi biri ile yanyana bile gelmedim. Ama arkadaşlar beni gelip düşürdü. Sanırım tek gerekçeleri savaşta oldukları birliğin hoodunun karşısında hareketsiz durmam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/402v4cg     https://hizliresim.com/hbjq8fu

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.04.2025 00:37
Böyle bir savunmamı var arkadaşım? Dalga mı geçiyorsunuz? Gerekli incelemeler yapılabilir, bu karakterimle daha herhangi bir role girmedim. Tek suçum hoodun karşısında afk şekilde durmamdı. Arkadaşın yaptığı savunmayıda görüyorsunuz. Hood baskını atıyorlar ama attıkları baskında tanımadıkları bir kişiyi(oradan geçmekte olan bir kişi de olabilir) vuruyorlar. Daha fazla bir şey yazmayacağım. Arkadaşta savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.

#2 - 22.04.2025 10:16
Evet değilmi mesela benim karakterim olan Saiko Warukashiro nun birliğe geldiği günün akşamı sadece soy ismi R19 ile aynı olduğu için 1.30 saat kovalayıpta 3 tane adamının silahsız beni düşürememesi üstüne silahlarını kaptırması gibi bir olay bu😂 yani kısaca kendi yaptığınız birşey yokmuş gibi burada hala yalan atmaya devam ediyorsunuz

#3 - 22.04.2025 11:57
Birader yaşadığın bu olay benim umurumda değil. Sunucuya yeni başladım, ve böyle bir olayla karşılaştım. O zaman sunucuda bir ihlale karşı sürekli ihlal yaparak devam edelim. Böyle bir sonuca varabilir miyiz? Senin gelip şikayete bunu yazman bile çok saçma.

#4 - 22.04.2025 19:19
Merhabalar,
Sunucuya yeni başladığınızı belritiyorsunuz ama VC ID'niz 32bin'de. Daha öncesinde'de trollingten ban yemişsiniz. Pekte yeni bir oyuncu olduğunuzu düşünmüyorum. Dürüst olmak gerekirse multi account olduğunu düşünüyorum.
Onun haricinde kendi şikayetinde bile şöyle demişsin.
"Karakterimi açalı bir ya da iki saat olmuştu, birliğe girdim ama daha hiçbir role girmedim, birlik arkadaşlarımdan herhangi biri ile yan yana bile gelmedim."
Demek ki OOC bir yolla birliğe girdiniz. Demek ki OOC bir şekilde bu savaştan haberiniz var. Konu IC-OOC karıştırmak değil, savaşın olduğunu bile bile sırf şikayet açabilmek için hood önünde afk bırakmak ve düşünce de şikayet açmak ne kadar etik bir davranış, size soruyorum?
Role girip girmemenizin bir anlamı yok, biz savaştayız ve bu durumu sizin r18-r19r-20'niz biliyor. Sizi uyarmadılar ise benim yapabileceğim bir şey yok. Orası aktif bir çatışma bölgesi.
Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#5 - 23.04.2025 17:46
(Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak)
 Kurallarda böyle bir cümle var. Bu kadar saçmalamak, kendini küçük düşürmek yerine yaptığın ihlali kabullensen veya benim bu birlik ile İC olarak ilişkimi kanıtlasaydın keşke.
  Boşu boşuna o beynini yorup yaptığın ihlali, belki yırtarım düşüncesi ile şikayet konusunu değiştirmeye çalışmanda ayrı bı komik. Sacmaladığın şeylere cevap vermeyeceğim.
  Vice sunucusuna rol yapmak, kafa dağıtmak için yeni başladım. Ama karşılaştığım bu durum çok üzücü, daha üzücü olan da senin yaptığın savunma(msı) yazıların. Hayatında başarılar diliyorum.

#6 - 26.04.2025 02:09
Şikayet sonuçlanabilir mi artık? Savunma yapılmış.

#7 - 26.04.2025 03:17
Aktif bir çatışma bölgesinde genelde bu tarz durumlarla karşılaşabiliyoruz.

Fakat bahsettiğiniz konuya dönecek olursak, yeni bir oyuncu olduğunuzu söylemenize rağmen forum kayıt tarihiniz 12.12.2022.
Karakteri yeni açtığınızdan yola çıkarak hareket edecek olursak, elinizde hasarlar dışında net bir kanıt olmadığından.

Yetersiz kanıt olarak sonuçlandırılacak.