Konu: Brecken Hammond - DM  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2025 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brecken_Hammond @Nigdeli5134

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Adler_Vorgrimler @Katarinabıçağı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar dün Renzo_Kurogami adlı arkadaş Gürcü birliğine sığınıyor bizde onların yanında adam vurduk diye bize dün sıktılar. Dün ki rolü admin delliyor ve bugün videoda görüleceği üzere arkadaşlar ak dg alıp gaza gelmişler. Bize ateş açmaya başladılar, kişilerin gerekli ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/o187dz

Ek açıklamalar(varsa): Sunucuda böyle iki üç dg iki üç ak alıp dm için can atanların ağır yaptırım alması gerekli olduğunu düşünüyorum. Kişilerin gerekli ceza almasını istiyorum.

#1 - 21.04.2025 14:41
bahsi geçen birliğin r20siyim, sabah birliğinizden birisi gelip claw ile bizimle çatışmaya girdi. gerekli kanıtı atarlar, dün yaşanan rolede admin müdahalede bulunmadı, element uydurmayın.

#2 - 21.04.2025 14:47
bahsi geçen birliğin r20siyim, sabah birliğinizden birisi gelip claw ile bizimle çatışmaya girdi. gerekli kanıtı atarlar, dün yaşanan rolede admin müdahalede bulunmadı, element uydurmayın.
Kişi gerekli savunmasını kanıtsız bir şekilde yaptı. Bizimle rol yapmayıp bizi vuruyor çok mantıklı. Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 24.04.2025 20:43
Şikayette bahsi geçen kişi yasaklandığı için K/A