Konu: Khalil Lee- Aktif Rolde Quit.  (Okunma sayısı 181 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2025 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Baghdaderisemezsiniz  / Khalil Lee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Jack_Stark   /James Stark

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2025/22:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona'da aktif çatışma bölgesinde üzerinde AK-47 varken düşürüldü ve düştükten bir kaç dakika sonra Quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/sc6xbji

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 21.04.2025 00:38
Ben bu gibi durumlarda kötü düşünmeyip kişinin oyundan düştüğünü varsayarım. Her zaman, quit atan arkadaşında oyundan düştüğünü umuyorum. Aksi bir durum söz konusu ise yetkili arkadaşların işlem yapmasını uygun görürüm. Savunmanı bekliyor olacağız.

#2 - 21.04.2025 07:32
Selamlar videoda quit attığıma veya oyundan düştüğüme dair bir kanıt yok, şikayet için loglar çekilmiyor kanıtlarında benim oyunda olduğum net bir şekilde gözüküyor. Ayrıca videodada net üzere görüldüğü gibi kafanızdan birşeyler uyduruyorsunuz. Evin arkasına gitmek ne alaka mesela? direk olduğum yere yönelmek felan. Allah vahi indirmiyor heralde kanka. Silahları daha bugün teslim almışım saçma sapan rollerle karşılaşıyorum. Quit attığıma dair bir kanıt yok. Arkadaş tek kaldı /me silahın dipçiği ile adamın suratına vurur diye emote attım çünki daha kelepçelemedi. Olaya dair bir kanıtım yok çünki bu kadar uğraşacaklarını sanmadım. Sonrasında zaten kaçtım yani kısacası hiçbir şekilde oyundan düşmedim,  Kısacası yetersiz kanıt, şikayet içinde log çekilmiyor bildiğim kadarıyla. İyi niyetin için teşekkür ederim.  :sampanya:

#3 - 21.04.2025 08:02
İyi niyetimize rağmen bu kadar kolay yalan uydurman beni şaşırttı açıkçası. Altta bıraktığım hızlı resim linkinde gördüğün gibi olayın olduğu an senin quit bildirimin, o anki saat gözüküyor. Ve düştüğün yerde yoksun. Biz orada dakikalarca rol yaptık ve 5 dakika içinde de gelmedin, herşey açık ve net. Hızlı resim linkinde quit attığın bariz belli

#4 - 21.04.2025 08:10
Video kaydımda da belli olan bir şey var, bir yazı. *Khalil Lee çıkış yaptı. (Kendi istrği ile.) Arkadaşımında bahsettiği gibi oyundan düştüğünü düşünüp yaralı rolünü uzattım, çünkü eğer oyundan düştüysen boşu-boşuna jail yeme diye. Ancak şu an görüyorum ki yalana başvurmuşsun. Talebin doğrultusunda kendi video kaydımıda atabilirim.

#5 - 21.04.2025 09:54
O zaman oradaki pd arkadaş başkasıydı çünkü rol yaptım oyuna girdikten sonra zaten sanırım jail yemiş arkadaş ben gtekrar girdim ardından pd arkadaş orada vardı ama siz miydiniz bilmiyorum çünkü 30 dakika rol döndü tahminimce egerki pd arkadaşlar o rolü yaptığım siz değilseniz akşam devam edebiliriz çünkü ben rolü mü yaptım tek bir pd ile siz değilseniz rolü tekrarlanabiliriz beni viceda illegal yapan kişilerin çoğu tanıyor yalan söyleyecek birisi veya 500klik AKP'nin lafını yapabilecek birisi değilim dediklerimi yalan olarak anladiysaniz veya söylediğim yaptığım savunma buna itelediyse iki pd arkadaşımdanda özür diliyorum @Hephaistos @Jack_Stark dediğim gibi Aknin veya jailin lafını yapacak birisi değilim fakat zaten pdlerden briisinin dün destek isteyerek ateş dahi scilmamasina rağmen mahalleye arama yaptırması saçmalık burda diğer pd arkadaslarin suçu yok fakat destek isteyen arkadaşın isimini verirlerse iyi olur ayrıca quiti oyunum gittiği için attım tekrar yanlış anlaşıldıysa özür dilerim 500klik Aknin veya 200 dakikalık jailin lafını yapmam ve arkadaşlar ile aralarında yalan söyledi gibisinden anılmak istemiyorum iyi günler şuan okuldan yazıyorum bunu akşam iki tarafta müsait olduğu zaman rol yapılabilir veya direk silahı sildirtebiliriz iyi roller, iyi akşamlar  :sampanya:

#6 - 21.04.2025 09:57
Dediklerimi yineliyorum ayrıca oyuna evet hemen giremedim çünkü crash sorunu oyuna girerken de oldu sıfır bir GTA ve addon kurdum indirdim PC yeniden başlattım hatta directx yükledim yani ben crash dolayı quit attığımdan rahat bir 20-25 dakika sonra oyuna girdim

#7 - 21.04.2025 10:00
Kararı size bırakıyorum isterseniz akşam tekrar role devam edebilir silahı teslim edebilirim veya şikayet sonucunu bekleyip silahın öyle silinmesini bekleyebiliriz sizin için hangisi daha uygunsa haklılığınızdan dolayı size bırakıyorum  :sampanya:

#8 - 21.04.2025 18:07
Samimi bir açıklama yapmaya çalışmışda olsan samimiyetine güvenmiyorum, en başta "Q atmadım, oyunda olduğum belli, kanıt yok" gibi yalan ifadeler kullandın, bu yüzden cezanı IC olarak değil OOC olarak almanı ve silahının silinmesini istiyorum. Tarafımca başka bir yanıt gelmeyecek, sonuçlandırılabilir.

#9 - 21.04.2025 18:48
Merhaba, şikayet incelendi.

Rocky_Maiden karakteri Powergaming kapsamında ceza alacak.
Khalil_Lee karakteri Aktif Rolde Çıkış Yapmak kapsamında ceza alacak. Crash sebebi ile çıktığınızda bağlantı kopması olarak yansıyor, kendi isteğiniz ile /q yazarak çıktığınız açık ve net görünüyor. Yönetimi kandırmaya devam etmek durumunda ekstra ceza alacaksınız, bu seferlik uyarıyorum.

K&A