Konu: Guus IJsak - Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 20.04.2025 23:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Guus IJsak - @thanat0si

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anton Pavlichenko @Tunarles - Oliver Fox @w3rtAx2e1

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:27 - 20.04.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Non-RP Driving, Trolling(?)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna giriş sağlayalı çok olmamıştı, bir süre sonra kişi oluşumun rol alanına geldi, birazcık dolandı ve motorların üstüne bile bile 2 defa çıkıp gitti. Özel mesaj üzerinden bana laglıyım dedi fakat oyun içindeki pingi 80 civarlarındaydı ve videoda görüldüğü üzere özellikle dönüp motorların üstüne sürdüğü belli oluyor. Kendisi bir yerden yırtarım diyerek yazsa da yine de şikayet açıyorum çünkü bütün motor düzenleri mahvoldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılacağına inanıyoruz.

#1 - 20.04.2025 23:47
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 20.04.2025 23:51
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 21.04.2025 00:24

kişi benimle discorddan iletişime geçip bu şekilde laubali konuşmalara girişmiştir. Hoşnut değilim bu durumdan.

#4 - 21.04.2025 14:43
Sana lagımın olduğunu söyledim, ek olarak videonda gidip gitmediğimi izinsiz camhunt kullanarak bakmaya çalışıyorsun :D

#5 - 21.04.2025 17:48
Sana lagımın olduğunu söyledim, ek olarak videonda gidip gitmediğimi izinsiz camhunt kullanarak bakmaya çalışıyorsun :D

Kanıt niteliği maalesef taşımıyor. Tarih ve saati gösteren bir kanıt sunmalısın. Camhunt ile senin gidip gitmediğine bakacak olsam kapatmazdım Camhunt'ı seni takip ederdim :) Karakterin görüş açısından başka bir yeri görmüyor Camhunt, klip kısayolu ile bu kısayol yan yana olduğu için yanlışlıkla basıldı ve hemen kapatıldı, videoyu iyi izlerseniz zaten göreceksiniz. İlk başta motorlara çarptığında nasıl lagın vardı onu anlamadım. Videoda göz göre göre hoodun etrafından dönüp motorları eziyorsun :)

#6 - 21.04.2025 19:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Park halindeki motorlara birden fazla kez çarpmanızın izahı maalesef lagınız değil. Bilerek ve isteyerek çarptıktan sonra lagım var şeklinde bahane sunuyorsunuz fakat geçerli bir bahane değil. Guus_IJsak karakteri NonRP Driving kapsamında ceza alacak.
Camhunt için uyarıyorum, kısa yollar benzese bile dikkatli olalım. Cezalık bir durum yok, camhunt açıldığı gibi kapatılıyor. Kendi yararına herhangi bir şekilde kullanılmamış.

K&A