Selamlar bunun gibi dağdan kaçmış tiplerin sunucuda barınması bile hata, arkadaşın attığı sslerde benim düştüğüme dair herhangi bir kanıt yok. Ayrıca forum üzerinden ilk başta tahrik eden kişinin o olduğu net bir şekilde ortada gözüküyor 10 tane zenci etrafını sarmışken saçma bir şekilde kahkaha felan atıyor. Kısacası Fear rp yapıyor. Ayrıca birliğe hala üyeyiz Jefferson Criminal brims üyesiyiz yeni birlik tanıtımı hazırlıyoruz. Arkadaşı pek ciddiye almadığım için kısacası dalga geçtim pm üzerinden hakaret v.s yoktur Kürt bir ırktır sadece bunu söyledim. Eğerki bu ortak nezaket ihlaline giriyorsa biraz saçma. 2 aydır şikayet yemeyen bir karaktermi cidden sizinle uğraşacak komik. Ayrıca arkadaş sslerde bunny hop yaptığının kanıtı v.s kendisi atmış . Kahlil karakteri doğal olarak olayı bilmediği ve kendi zencisinin üzerine gidildiği için gayet normal bir şekilde sert çıkışmış herhangi bir problem göremiyorum. Ayrıca sivil karakter ile illegal konuşma ve illegal rol girişimi ne demek? Arkadaşı zaten gezdirmeyeceğim dediğim şeyi kendiside açıklamış bu arkadaşın seviyesine düşmediğim için OOC felan çağırmıyorum çünki 13 yaşını geçmeyen çocuk olduğunu biliyorum. Ayrıca arkadaşın attığı sslerde sürekli ihlalleri gözüküyor. Şikayetteki bütün iddiaları reddediyorum sadece son sste artık sinirlendiğim ve normal bir insan olduğum için Vice`da gezdirmeyeceğim diyorum gayet normal bir tepki savunmam bitmiştir. İyi günler ayrıca olaya şahit olan
@OnlyFrixy görmüştür arkadaş fear rp, bunnyhop, ortak nezaket gibi bir çok ihlal yaptı kendiside şikayetinde yazmış ooc çağırmama rağmen v.s gibi kısacası tehdit etti, bunny hop yaptığını kendi sslerinde paylaşmış, fear rp yapmadığınıda aynı şekilde arkadaşın cezalandırılması lazım Ayrıca mahallemize yan çarları ile gelip saçma sapan roller çeviriyorlar. Savunmam bitmiştir savunma yapacak diğer arkadaşlarım kanıtları iletecektir zaten bütün kanıtları kendileri şikayet açıklamasına ve sslerde vermişler ama daha fazlasına bence gerek yok.