Konu: Powergaming, GBİ sığınma @Luis_Andrew  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2025 17:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Luis_Andrew Hirosi_Nakamura

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @CIOTHERINGLEADER @soiledove_exe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta bulunuyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming , GBİ sığınma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı Commoce'den kovalamaya başlıyoruz, Muzan Clan birliği üyesi, illegal birlik üyesi olmasına rağmen PD'e sığınıyor. Üzerine ağır bir kaza geçirmesine rağmen her hangi bir role girme çabasında bulunmuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/r9pfxm

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın, savaş boyunca ya PD'e yada Vice Mall'a sığındılar. (Aynı zamanda Antibike cleosu kullanıyor olabilir, motordan hiç bir şekilde düşmüyor.)

#1 - 18.04.2025 17:32
Şahitliği onaylıyorum, cezalandırılmalı

#2 - 18.04.2025 17:52

Selamlar. PD'e sığındığıma dair bir kanıt göremedim. Zaten siz CR yaparak aslında beni PD'e kadar uçurdunuz. Videoda da gözüktüğü gibi, aslında burada ihlali yapan sizlersiniz. Ama PD ya da GBI yaptığımı düşünmüyorum. O sokaktan geçmek GBI' mi giriyor?
Gidip PD önünde beklesem, ya da içeri girip beklesem anlayacağım. Sadece hareket ederken PD'nin üst tarafındaki sokaktan geçmekteyim.
Savunmam bu kadar. İyi forumlar.

#3 - 18.04.2025 18:37
Herhangi bir kaza rolüne girmeyi geçtim uçarak PD'e gidiyorsun, o sokaktan geçmek evet Pd'e sığınmak dostum, direk PD önüne aynı gün içerisinde araç parklıyorsunuz. Sığınmadığına dair kanıtlarını paylaşarak admine yardımcı olabilirsin.
« Son Düzenleme: 18.04.2025 18:43 Flav'nesGottesPanzer »

#4 - 18.04.2025 18:45
.

#5 - 18.04.2025 21:52
Kanıt incelendi, şahısın Güvenli Bölgeye Sığınma gibi bir ihlali görülmüyor. Aktif bir kovalamaca içerisindesiniz ihlal olarak değerlendirilecek bir kanıt  bulunmuyor.