Konu: PowerGaming  (Okunma sayısı 134 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2025 01:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daniel_Fonseca @borsakaplanıazeri

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.04.2025  00:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla tartıştık sonra dövmek için dışarı çıkarttık ama kendisi çileğini yiyor canını toplayıp bana öyle dalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2025 01:10
Ayrıca belirtmeyi unutmuşum NON-RP de var

#2 - 17.04.2025 01:21
Öncelikle merhabalar, hakkımda açılan şikayete fikrimi şu şekilde bildiriyorum. Adamlar ben oyundan düştükten sonra başımın üstünde bekleyip oyuna geldiğim gibi brawl rolüne devam ettiler. Çilek yediğim kısımdada adamın benim üstüme gelmeyeceğini ön gördüm sonuçta bir süreden sonra insan sıkılır birini kovalamaktan vesaire. Videoya dikkatli bakılırsa, Aisha isimli karakter beni ikinci kere araba ile ezmeye çalışıyor. Video görüntüsünü tam paylaşmamalarındaki sebebi anlamadım bu yüzden. Elimde yeterli bir kanıt olmadığı için savunmamı detaylandıramıyorum. Arkadaş birlik tanıtımına ss atar gibi tek tek ileti atmayı durdurursa full videoyu atmasını istiyorum. Eğer kabul ediyorsa.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 17.04.2025 20:30 borsakaplanıazeri »

#3 - 17.04.2025 17:23
Araba ile ezdiği kısım? Adam beyaz arabaya arka arka giderken vuruyor sana oradan nasıl vurdun? Hem madem ondan şikayetçisin iddia ettiğin şeyin kanıtlarını atıp şikayet oluşturabilirsin buna karışamam. Ayrıca adam beni kovalamaz zannettim ve çilek yedim ne demek? Senin arkandan geliyorum sen diyorsun ki beni kovalamaz zanettim çileğimi yedim. Eğer madem çok çileğini yemek istiyorsan biz gittikten sonra yiyebilirsin.

#4 - 17.04.2025 23:18
Ceza uygulanacak.