Konu: Jared_Ray RefuseRP  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 14.04.2025 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jared_Ray @Miesa

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RefuseRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye Brawl rolü başlatıyoruz ss de gözüktüğü üzere chat kısmında emoteler mevcut görebilirsiniz. Kişini can barının çeyreği de azaldığını görebilirisin o kadar yumruk yemeye rağmen koşmaya devam ediyor ardından emote vererek tutuyorum fakat rolü kabullenmeden koşup kaçmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/61pl9fb

Ek açıklamalar(varsa): Chatlog kontrol edildiğinde tam ismini görebiliyoruz.

#1 - 14.04.2025 13:13
Öncelikle, şikayetçi taraf bana hiçbir şekilde rol imkânı sunmadı. Kendi kafasında kurduğu rol planına beni zorla uydurmaya çalıştı, bu da açık bir şekilde “ForceRP” (zorla rol dayatma) kural ihlalidir. Olay sırasında karakterim Jared Ray zaten koşuyordu ve bir şeyden kaçıyordu; bu, karakterimin o anki hikayesine uygun bir davranıştı. Biggie Jewis, emote vererek beni durdurmaya çalıştı, ancak koşan birini emote’la durdurmak fiziksel olarak mantıksızdır ve roleplay’in doğasına aykırıdır. Ben rolden çıkmadım; aksine, karakterimin durumuna uygun şekilde kaçışımı sürdürdüm ve role devam ettim. Sonuçlanabilir  :vice: :vice:

#2 - 14.04.2025 16:15
Sabit duruyordun önce brawl rolü başlattık sonra kaçmaya başladın ardından karakterini duvarın üzerine çıkardın karakterin yorulma(dinlenme) animinde sana emotemi vererek tuttum fakat tutmama rağmen duvardan atlayıp koşmaya başladın bende sürekli roleplay kuralına uyarak koşmaya başladım (duvardan atladığım düşerken ss de gözüküyor karakterimin kolları yanlara açılmış konumda) koşarken de tekrar yoruldun fakat sadece w tuşuna basarak hafif koşu modunda devam ettin ben space tuşunu kullanırken dahi sana yetişemedim bu konuda kendi fikrimece ayrı bir incelenmen dahi gerekiyor.
« Son Düzenleme: 14.04.2025 16:22 emmi050505 »

#3 - 14.04.2025 18:07
/dene

#4 - 15.04.2025 15:05
Burada seninle artık tartışmayacağım son iletimi gönderip kararı yönetime bırakacağım. Karakterinin görünümünü benden iyi sen biliyorsun kısa boylu yetişkin birinden küçük bir karakteri canlandırıyorsun ayrıca yan yana duruyorken emotemi veriyorum bunun için dene komutunu kullanmama gerek olduğunu sanmıyorum.  Gerçekçi düşünürsek seni tek elimle tutmuyorum iki elimle tutuyorum. Tam tersine benim emotemin üzerine sıyrılma kurtulma rolünü yaptığında örneğin /me kendini çekiştirir Biggie’nin ellerinden kurtulmaya çalışır. /dene doğru kullanımının bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Yetkili kararına bırakıyorum daha fazla ileti göndermeyeceğim.

#5 - 16.04.2025 20:46
Yetersiz kanıt.