Konu: ihlaller zinciri Luka Aslanadze  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2025 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luka Aslanadze @vynexia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brianna Howard @ble55phemy - Rachel Hayes @californiadreamin - Wayne Sanderson @nwrasth

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
PG + NON-RP + FEAR RP ihlali + Kolluk kuvvetlerine karşı kurallar

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dedektif karakteri Rachel Hayes, bir arama olacağını ve katılmamız gerektiğini söylüyor. Takım lideri olarak kabul ediyorum ve aramaya katılıyoruz. Luka Aslanadze karakterinin sözde silahını suya attığı yere, Ocean Docks'ta bir yere gidiyoruz. Burada dalgıçları çağırıp bölgede tarama başlatıyoruz silahı bulmak için. Bu sırada Luka Asalanadze karakteri SWAT karakterlerine agresif rol sergiliyor. Karakter ileri gitmeye devam ediyor ve küfür ediyor. Bunun üzerine karakterim Luka'yı araçtan indirip karşısına alıyor ve küfürü tekrarlamasını istiyor. Luka Aslanadze karakteri karşısında full teçhizat tank gibi giyinmiş bir SWAT operatörüne karşı fear rp yapmak yerine suratına kafa atıyor :). Bunun üzerine Luka Aslanadze karakterini dövüyoruz ve arkadaş hissiyatsız rolü yapmaya başlıyor. Yumruklara ve tekmelere tepki vermiyor, gülme emotesi atıyor. Sistemsel olarak düşürdükten sonra bunu yapmaya devam ediyor. Daha sonrasında onu tekrar araca alıyoruz, araçta bu sefer dedektif karakterini ve bizi tehdit etmeye başlıyor. Arkadaşın böyle bir rolü nasıl yaptığını anlamıyorum R20 karakteri var, örnek olması gerekirken böyle bir rol yapması tabiri caizse Tanrı rolü yapması hiç etik değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/nbgcve4 - https://hizliresim.com/s9wechq - https://hizliresim.com/imexqox - https://hizliresim.com/83xvh3i

Ek açıklamalar(varsa): R20 karaktere sahip birinin böyle bir rol yapması gülünç. Ağır bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 13.04.2025 21:14
Luka karakterinin dedektifi sırf uğraştırmak için aramaya çıkarmasından tutup, dayak yerken gerçekleştirmediği roller ve dayaktan sonrasında karakterinin yüzü kan içindeyken hala gülmeye devam edip kişisel olarak memurları tehdit etmesine kadar olan tüm kısmın ihlallerden ibaret olduğunu düşünüyorum. Karakterin bir birliğin R20'si olduğu göz önüne alınarak şikayeti inceleyen yetkili şikayeti İllegal FM tarafına iletirse sevinirim.

Aşağıya yapılan ihlallerden bazılarını bırakacağım.

Alıntı
lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Alıntı
Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak yasaktır.

#2 - 13.04.2025 23:03
3 kişi vardiyalı olarak dövdüğünüz ve aşşağıladığınız karakter r20, intikam alacağımdan fazlasını da söylemedim zaten. daha fazlasını yazmayacağım iyi geceler.

#3 - 13.04.2025 23:04
Luka karakterinin dedektifi sırf uğraştırmak için aramaya çıkarmasından tutup, dayak yerken gerçekleştirmediği roller ve dayaktan sonrasında karakterinin yüzü kan içindeyken hala gülmeye devam edip kişisel olarak memurları tehdit etmesine kadar olan tüm kısmın ihlallerden ibaret olduğunu düşünüyorum. Karakterin bir birliğin R20'si olduğu göz önüne alınarak şikayeti inceleyen yetkili şikayeti İllegal FM tarafına iletirse sevinirim.

Aşağıya yapılan ihlallerden bazılarını bırakacağım.

Alıntı
lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır. Departman içerisinde, ekip aracında ya da sokakta azınlıkta olan kişilerin polise karşı FEAR-RP durumu bulunur. Her oyuncu/karakter, departman ile olan etkileşimindeki rollerinden kendi sorumludur. Departman içerisinde tutuklanmış olmasına, üzerinde kanun ve hapise girme gibi baskılar olmasına rağmen ofansif tavırlar sergileyen, korkusuz roller yapan kişiler FearRP kapsamında rolsel hapis sürelerine ek cezaya tabii tutulur.

Alıntı
Acıya, hasara duyarsız bir karakter canlandırmak yasaktır.

ayrıca bir role niye bu kadar içerlendiniz? dedektifi uğraştırma gibi bir durum yok, adama silahı şöyle koydum böyle yaptım demek yerine tabii yalan söyleyecektim :d

#4 - 13.04.2025 23:33
@Apollon @Gerath sonuçlanabilir, savunma yapmayacakmış.

#5 - 14.04.2025 22:02
sonuçlanabilir

#6 - 18.04.2025 21:59
Şahıs sergilediği tutumdan dolayı cezalandırılacak.