Konu: Trolling  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2025 20:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donald Mooney @BigMagMenu  Camron Hawkins @Flaks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.04.2025 20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, rol ortamını bozmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile sakin sakin roller iken bu iki şahıs gelip aşırı şekilde trollüyorlar ve rollerken ismini kullandığım kişinin ismini kullanarak ağıza alınmayacak şeyler söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hyreyy3 https://hizliresim.com/h4pfn2d

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsınlar.

#1 - 07.04.2025 20:50
Sahilde dolaşırken sizi gördük, sizle şakalaşmayı düşünüyorduk fakat ters çıktınız, olabilir. Biz de sinir olarak bir tepki verdik. Bunda ne gibi bir troll var? Rol yaparken ismini söylediğin kişiye küfür etmeme kuralı mı var kardeşim? Bu nasıl bir mantık?

#2 - 07.04.2025 20:52
Bahsi geçen kişi ile bir rolün yok. Boş boş laf edemezsin orada her şeyi kanıtları ile sundum. Yetkili ne derse o.

#3 - 07.04.2025 21:01
Bahsi geçen kişi ile bir rolün yok. Boş boş laf edemezsin orada her şeyi kanıtları ile sundum. Yetkili ne derse o.
Rolüm olmasına gerek mi var ondan bahsetmem için? Yanınıza gelince sizin konuşmalarınızı duydum, karşı cins olduğunu anlayıp salladım. Sanane? Role sims oynarak mı başladın kardeşim? Hadi diyelim burada bizim hatamız var, senin kurduğun şu cümleyi ben kursam utanıp galaksiyi terk ederdim. Senin mantığına göre bakarsak, sen bizle role giremezsin çünkü bizi daha önceden tanımıyordun. Yani bu şikayeti açman mantıksız kardeşim, kapatır mısın? :p

#4 - 07.04.2025 21:25

Kapatmıyorum daha fazla ileti gönderme ve yetkili kararlandırsın.

#5 - 07.04.2025 23:14
ayrıca trolling adı altında zaten bir jail cezamız bulunuyor, yeni.

#6 - 08.04.2025 11:31
Kişiler cezalandırılacak.