Konu: Car dm- Güvenli Bölge Kural İhlali- Pm küfür  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2025 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lorenzo_Kardinal @efebicer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2025 16:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 1) Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.
2)
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek.
3) Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice Mall'a para çekmeye geldim motoru park ettim arkadaş arabası ile motoruma ve bana vurdu sonra kaçınca araba ile peşimden gelip vurdu canım çok az kaldı bence vice mall'ın içerisine geçtim orada vurmaya başladı sonra ic sohbete saçma şeyler yazdı sonra pm den motorunu sikerim dedi.Arkadaş sonrasında kalktıgımdan sonrada vurmaya başladı kaçmama rağmen tekrardan vurdu rk süresi var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/layvp7c   https://hizliresim.com/9tgrezk 

Ek açıklamalar(varsa): Böyle troller yüzünden oyun hevesimiz kalmıyor gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 04.04.2025 16:47
Videoda görüldüğü gibi ilk önce 16:15 te yere düşürüyor sonra 16:20 de sonrasında 16:28 de.

#2 - 04.04.2025 22:57
Kişi cezalandırılacak.