Selamlar, öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Konuya doğrudan ve net bir şekilde gireceğim. Uzatmaya gerek yok çünkü her şey açık ve ortada.
Olaydan bir gün önce Gabriel_Macedo (BaySide R4) karakteri garajımıza gelerek, "Garajınızı sikerim, bana o adamı verin." gibi hakaret ve tehdit içeren ifadeler kullandı. Aynı zamanda birçok ihlali göz ardı etti ve bu durumun kanıtlarını ilerleyen süreçte sunacağım. Burada önemli olan nokta, birlik oyuncumun şu an aktif olmaması ve dolayısıyla olayın tek taraflı değerlendirilmemesi gerektiğidir.
Bu hakaret ve tehditlerin ardından Gabriel_Macedo karakteri garajdan kovuldu. Ertesi gün kendisiyle karşılaştığımda, geçmişte yaptığı bu hakaretler nedeniyle kendisine karşı agresif bir tavır sergiledim. Hakaretleri tekrarlamak gerekirse: "Garajınızı sikerim, o adamı bana getirin sikerim sizi." şeklinde açıkça sınırı aşan ifadeler kullandı. Doğal olarak, bu durum karşısında agresif bir tepki vermem kaçınılmazdı.
Sonrasında olay gelişti ve biz yalnızca Gabriel_Macedo karakterini sistemsel olarak yaralı duruma düşürüp kaçırmayı planlıyorduk. Ancak, aktif rol bölgesinin içinde bulunmaları nedeniyle diğer oyuncular da olayın içine dahil oldu.
Burada amacımız, olayın genişlemesi ya da başkalarına zarar vermek değildi. Tek hedefimiz Gabriel_Macedo karakteriydi.Durumu açıklığa kavuşturduğumu düşünüyorum. Adil bir değerlendirme yapılmasını temenni ediyorum.