Konu: Volkmar_Balthasar-Michael_Prias- Agresif rol ve DM  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2025 13:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Volkmar_Balthasar @Flav'nesGottesPanzer - Michael_Prias @Merh0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2025 - 10:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Gereksiz agresif rol ve DM

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçlarımızı çekici ile alıp, pembe renge boyuyorlar ve geri getiriyorlar. Daha sonrasında durduk yere bizim hoodumuzda agrefisif rol yapıp beni düşürüyorlar. Bu arkadaşlar ile herhangi bir role girmememe rağmen bana saldırıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/q6hx629.png

Ek açıklamalar(varsa):  Caydırıcı bir ceza almalarını talep ediyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 02.04.2025 13:25
Araçları pembeye boyamışız, inan ne zaman gerçekleşti bilmiyoruz, arkadaş etkinlik sırasında daha önce bize hakaret ettiği için böyle bir rol sergiledik. Arkadaşın karakterini dövdüğümüz sırada da role uyum sağlamadı, konumu terk ettikten sonra "he ne oluyor burada" demiş. Dur bi' arşivi karıştırayım atarım kanıtı dostum. Bi' de dm nerede kanka onu göremedim.

Spoiler: GösterGizle

Kardeşim Sürekli RP diye bir unsur var bilmiyorsan, aktif rol esnasında rolden kaçıyorsun, role uyum sağlamıyorsun. Biz gider gitmez akabinde kanıt alman ve bu olaya DM demen ayrı makara olmuş. Böylesine hatalı ve saçma bir şikayette İC ismimin baş köşede olmasından rahatsız oldum. Araçlar hakkında dediğim gibi bilgim yok, iyi bayramlar.
« Son Düzenleme: 02.04.2025 13:46 Flav'nesGottesPanzer »

#2 - 02.04.2025 13:26
Öncelikle selamlar, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.
Bu şikayet hatalı bir şikayet. İlk öncelikle arkadaş demiş ki; "Araçları pembeye boyamışlar geri getirmişer." kanıtın var mı arkadaşım yaptığımıza dair?
Ek olarak ortada bir Deathmatcing söz konusu yok nerede? Sunucu Kuralları < Forum Kurallarına göz atmanı tavsiye ederim, iyi günler.

#3 - 02.04.2025 14:01
Ben afk olduğum sırada bizim hoodumuzda agresif rol sergilemenize ne demeli?

#4 - 02.04.2025 14:03
Ben afk olduğum sırada bizim hoodumuzda agresif rol sergilemenize ne demeli?

Daha önce geçmiş bir rolümüz mevcut arkadaşım. Durduk yere gelip başında rol yapacak değiliz.

#5 - 02.04.2025 14:16
Geçmişe dair benimle alakalı bir rol kanıtı sunarmısınız?

#6 - 02.04.2025 20:06
Attığım kanıtlarda afk değilsin bir, senin hooduna agresif rol sergilenmedi iki, açtığın şikayet baştan aşağı hatalı üç.

#7 - 03.04.2025 00:59
Dostum afk gözükmem için oyunu alta almak zorunda değilim, pcde açıktı.

#8 - 03.04.2025 02:27
Sunucu politikalarını okumanı tavsiye ederim, aktif rolün döndüğü yerlerde afk atmayacaksın. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#9 - 05.04.2025 10:44
Yetersiz kanıt.