Konu: Ryan White - William white rahatsız edici rol  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 01.04.2025 05:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan White @Ryzxn / William White @JohnyBravo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.04.2025 / 5.03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling,Rahatsız edici rol

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Troll oldukları açıkca ortada ayakkabı çıkarma,koklama  saçma sapan roller sergilediler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/d3x62mf / https://hizliresim.com/3m7tuk9

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin troll olduğu belli  oluyor, yaptıkları rol oyundan soğutmaya yönelik.

#1 - 01.04.2025 05:48
Dostca olduğunu düşündük gördüğünüz gibi pmden çıkarsam oeyim yazıyo yani arkadaşca o emotlarda ona değil ayrıca bir çoğu williama atılmış olanlarda var o rolde onun olduğuna dair canlı bir kanıtta göremiyorum ayrıca yani gecersiz ssler bana kalırsa

#2 - 01.04.2025 05:54
Burada  Williamın bir kanıtı yok zaten sabahın 5 i biz Wİlliamla şakalaşırken geldi bu saatlerde kafam iyi çalışmıyor alınacağını düşünemedik bize yaklaşımından vb arkadaşca düşündük arkadaştan şikayetini geri çekmesini çok istesemde kabul etmedi buseferlik bunun uyarılıp geçilmesini istiyorum birdaha olmaya sadece böylede değil düzenme girmeyi jail yememeye çalışmayı düşünüyorum şuanki inanki istemezdim biz şakalaşıyorduk yani bende oda öyle düşünüyor sandım arkadaştan özür dilerim rahatsız olduğunu bilmiyordum

#3 - 01.04.2025 05:55

#4 - 01.04.2025 12:46
Bu sayılmaz ayrıca gördüğümüz üzere Ananın amına sok demişsin türkçe terim?

#5 - 01.04.2025 18:27
9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.

- Taciz, Tecavüz

Willam White ve Ryan White'nin yaptıkları roller saçmalıktan ibaret 2-3 defa benide rahatsız etme girişiminde bulundular.. Şikayet sahibini tanımam fakat, bu karakterlerin OOC sicillerine bakıldığı zaman platformda oynamak için gerekli bilgileri taşımadıklarını görebilirsiniz.

#6 - 01.04.2025 19:39
Kanka sen kimsin tanımıyorum bile boş boş yorumlar yapma

#7 - 01.04.2025 21:34
Bu olayı yaptığımdan dolayı şahısa pişmanlığımızı ilettik zaten şunuda söylemek isterim bu 2. bana da rahatsız edici rollerde bulundular diyen şahısı tanımıyoruz bile yaptığımız rol den de pişmanız bundan öncesindede böyle bir rol girişiminde bulunmadık sabahın 5 inde kalan 5 İQ müz ile böyle aptal bir rol yapmışız normal bir rol olmadığını kabul ediyorum cezasını da çekmeye hazırım bir daha böyle bir rol yapmıyacağımızın da garantisini vermek istiyorum

#8 - 01.04.2025 21:44
Bu alooshy isimli hesaba baktım ve nick kinnaman karakterini gördüm şahısın rahatsız edici roller uyguladı dediği rol bu şahıs bize karışıyor bizde bunu dövüyoruz ondan sonra üstüne tükürüyoruz eski şikayetlere bakılırsa bize tükürükçüler diye şikayet açmıştı hatta bu nick kinnaman ın öbür karakterini dövdüğümüz bir videoda kanalımda mevcut şuan bana rahatsız edici rollerde bulundular diyerek iftira atmaya çalışıyor bu linkteki
dövdüğümüz karakter nick kinnaman mış pm den öyle yazmıştı ama kapalı karakterlerde göremedim açılan şikayeti arıyorum bulabilirsem onuda ekliyeceğim https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169839.0 bu şikayet baro hesabının eski hesabı olduğunu düşünüyorum yoksa Bu aloosh hesabındaki adamın hiç bir karakteri ile bir role girmişliğim yok varsa bu attığım linklerdeki adamlardan birisi bu

#9 - 05.04.2025 04:03
Loannis_Demetriou(Ryan White) ceza alacak.