Daha realistik bir yorum yapabilirdin arkadaş.
Sen beni patlamış bir camdan, öldürücü kesiklerin arasından tutup çekmen RP'nin doğal olanı oluyorda, benim senin yakalarından tutup çekmem mi problem?
Burada herhangi bir dene atmama gerek yok, 2 saniyelik bir arayla karşı bir emote alıyorsun. Buna uymuyorsun bile, direk aracın yanından uzaklaşıyorsun. Zaten benim senin yakalarını tutup gaza basmam zaten uzun soluklu bir rol olmayacak, mantıklı bakarsan bu işlem benim gaza basmamla, senin vereceğin geri çıkar emotesiyle son bulacak. Senin güç uygulaman, cam kırıntıları, yakandan tuttuğum için bana karşı kullanacağın yumruklar/tokatlar , bu rolü 3 saniyede sonlandırır, en baba yere yapışırsın. Herhangi bir CK hakkım olmadığı içinde bu rolü öldürücü şekilde gerçekleştiremeyiz.
Yani sonrasında gelip, B üstünden ( aynen kanki ) dalga geçer gibi yanıt vermende ayrı komik olay, belki bu B üstünden yaptığım rolü kesmen zaten bütün keyfimi kaçırdı, kaçırdığı içinde şikayet oluşturdum. 42 level adamsın mesela, aktif rol ortamlarında, dönen bir muhabbetin içerisinde rolü bir kenara atıp, ciddiye almayıp, dalga geçer gibi B çıkılmayacağını öğrenmedin mi? Eğer bir hatam olduğunu düşünüyorsan ek bir şikayet açabilirsin. "birini yakasından kavrayarak gaza basması ne kadar mantıklıdır? Bu durum, fizik kurallarına aykırı olduğu gibi" Benim aracım zaten çalışır vaziyette, ayağımın gaz pedalına değmesi bekleniyor, aracımın camından beni zorla çekmeye çalışan bir adam var, mantıklı ve realistik bir yol ilerledim. Canıma kast eden bir karaktere, hasar vermek adına bu rol gerçekleşti. Fizik kurallarına aykırı kelimesini kullanmanda trajikomik zaten.