Konu: Maske 33185 - Maske 35083 (Retarted RP)  (Okunma sayısı 303 defa)

#0 - 31.03.2025 03:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 33185 ve Maskeli 35083 @goktugg @judas the greatest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2025 03.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, oyuna girdiğimde evimde böyle bir senaryoyla karşılaştım arkadaş SMS'te attı işte evine bak falan diye fakat tam olarak rolü çözemedim kimseyle bir düşmanlığım olmadığı hâlde böyle bir rolün yapılması mantıksız geldi. Retarted RP kapsamında ilgilenilmesini istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ggq5v4k https://hizliresim.com/15w73cd

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 31.03.2025 18:57 kohencan »

#1 - 05.04.2025 03:55
@judas the greatest @goktugg 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 05.04.2025 13:51
Merhaba. Evin ilandaydı olaydan 2-3 gün önce karakterine telefondan ulaşıp evine bir fiyat verdim fakat alaycı bir tavırla cevap verip telefonu yüzüme kapattın, biz de bölgede soygun rolleri yaparken evini hatırladım karakterine sinirli olduğum için arkadaşlarıma buraya girip soymamızı söyledim. Evini soyduk ve içeride rol çevirdik en son beni numaramdan hatırlama ihtimalin olduğu için arkadaşıma numaranı verip evine bakman için SMS atmasını istedim.

Gerçekleştirilen rolün geçmişi olduğu için ortada herhangi bir ihlal görmüyorum, savunmamız bundan ibarettir ve tarafımızdan başka bir yanıt gelmeyecektir iyi roller.

#3 - 05.04.2025 14:42
Spoiler: GösterGizle
Merhaba. Evin ilandaydı olaydan 2-3 gün önce karakterine telefondan ulaşıp evine bir fiyat verdim fakat alaycı bir tavırla cevap verip telefonu yüzüme kapattın, biz de bölgede soygun rolleri yaparken evini hatırladım karakterine sinirli olduğum için arkadaşlarıma buraya girip soymamızı söyledim. Evini soyduk ve içeride rol çevirdik en son beni numaramdan hatırlama ihtimalin olduğu için arkadaşıma numaranı verip evine bakman için SMS atmasını istedim.

Gerçekleştirilen rolün geçmişi olduğu için ortada herhangi bir ihlal görmüyorum, savunmamız bundan ibarettir ve tarafımızdan başka bir yanıt gelmeyecektir iyi roller.

İki üç gün önce kimse bana ulaşıpta fiyat falan sormadı dostum kanıtın varsa eğer iletir misin?  :garip: Keza dediğin doğru olsa bile senin teklifini beğenmedim diye evde bu tarz trolle kaçan rol yapmanız ne kadar doğru?

#4 - 05.04.2025 20:58
Herhangi bir kanıt atılmayacak sanırım @Nighty sonuçlanabilir

#5 - 05.04.2025 23:42
Spoiler: GösterGizle

İki üç gün önce kimse bana ulaşıpta fiyat falan sormadı dostum kanıtın varsa eğer iletir misin?  :garip: Keza dediğin doğru olsa bile senin teklifini beğenmedim diye evde bu tarz trolle kaçan rol yapmanız ne kadar doğru?

Her telefon görüşmesinin görüntüsünü almıyorum bro, zaten böyle bir niyetimde yoktu doğaçlama gelişti. Arkadaşlarımla richmanda soygun rolü yapıyorduk senin evinin olduğunu hatırladım ve bu tarz role giriştik burda trolling neresinde?

#6 - 06.04.2025 00:01
Düşmanlık besleyip böyle bir rol yapacaksan kanıtını alacaksın eğer kanıtın yoksa yapmayacaksın seninle herhangi bir telefon görüşmemiz olmadı ne amaçla yaptığınız da bilmiyorum şimdi de gelip yok önceki rolümüz vardı falan diyorsun önceki rolünü önceden yapsaydın kardeşim üstünden 12058919532 gün geçince gelipte evime "penis" resimleri çizerseniz ben de size NON RP den şikayeti basarım böyle

#7 - 06.04.2025 05:54
Kişiler cezalandırılacak.