Konu: İllegal Kural İhlali + İzinsiz kalıcı hasar uygulama  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.03.2025 00:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian_Whitmore @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.03.2025 / 23:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali + İzinsiz kalıcı hasar uygulama

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs benim birliğimden ve rütbelerimiz hemen hemen aynı anlaşmalı brawl rolü yaptığım biriyle role dahil oluyor ve aynı birlikte olduğumuz bu arkadaş beni tuzağa çekiyor ve politika ihlali işliyor. Ardından izinsiz bir şekilde "şahsın penisini keser" diye emote atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/9dkik1h (Bahsettiğim emote ve aynı birlikten olmamıza rağmen tuzağa çektiğinin kanıtı)

Ek açıklamalar(varsa): Daha fazla ileti atmayacağım Apollo incelerse sevinirim onlar fearrpden şikayet açtı ve başarısız oldu Apollo incelemişti, bu ihlallere karşı ne diyecekleri önemli artık ve kanıtları.

#1 - 30.03.2025 02:12
 @shque Savunma iletiniz.

#2 - 30.03.2025 09:12
Öncelikle selamlar. Ben birlikten çıkacağım sırf bu olay yüzünden.Arkadasin anlaşmalı olduğundan bilgim yoktu ve bizde rolü sürdürdük.Ardindan ben penisini keser emotesini verdim.Sonra /do Penis kesme rolü Dell attım ama bunu koymamış.Eger bir yanlışım var ise cezamı çekmeye razıyım.Bir daha da senin gibi rol bilmezler ile rollemem. Ve şu anda Lucas Kennedy adlı karakter sivil durumda. Dün birlik yetkilileri ile konuştum. Birlikten atıldı.
« Son Düzenleme: 30.03.2025 10:20 shque »

#3 - 30.03.2025 12:49
Selam tekrardan dostum ben birlikten çıkacağım bu olay yüzünden diyorsun yani kabul ediyorsun aynı birlikteyken beni tuzağa düşürdüğünü ve penis kesme rolünü attım ben senin role delete attığına dair bir kanıtın var mı çünkü ben öyle birşey hatırlamıyorum kanıtımıda attım mümkünse evet bir daha rollemeyelim bu nasıl savunma?

#4 - 30.03.2025 13:50
@Jamiche Bizim birlikte olduğundan haberdar değildim. Ve seni tuzağa düşürmek gibi bir amacım yoktu. Hoodda agresife cekince PD gelmesin diye dağa kaçırdık. Penis kesme rolüne Delete attım yani her şeyi görüyorsun bir onu mu goremedin? Bir şey demiyorum siz sadece rol kalitesini düşünüyorsunuz.

#5 - 30.03.2025 14:00
Rol kalitesini kimin düşürdüğü ortada kanıtlarımı ve şikayetimi ilettim, keşke sende kendi kanıtlarınla savunmanı yapabilseydin. Daha fazla ileti gelmeyecek.

Bizim birlikten olduğuna haberdar değilim ne demek dalga mı geçiyorsun? Penis kesme rolüne delete attım diyorsun kanıt görmek istiyorum, tabii varsa :).

Bu arada lütfen "rol kalitesini düşürüyorsunuz" Diyip durma senin bana açtığın fear rp şikayetinde ben fear rpden jail yemedim, ancak senin geçmişinde bir fear rp jaili bulunmakta, bu durumda rol kalitesini kim düşürüyor? Bir sor kendine bunu. :)

Kanıt göstermediğin sürecede dediklerinin pek bir kıymeti olduğunuda düşünmüyorum, iyi bayramlar dostum.
« Son Düzenleme: 30.03.2025 14:11 Jamiche »

#6 - 05.04.2025 03:58
Kişi ceza alacak.