Konu: Bergat Wegh - Hile Kullanımı & Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 54 defa)

#0 - 29.03.2025 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bergat Wegh @zeixann1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:28.03.2025 - 23.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.
- Tüm meslek noktaları (Idlewood Well Stacked Pizza kurye mesleği hariç)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sadece arkadaşının aracına çarpmama rağmen rolü abartmaları ve karakterimin 8 kas gücü olmasına rağmen bana saldıran Bergat Wesg adlı oyuncunun canı gram azalmamıştır (Bergat Wesg dayanıklılık, 2)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/4bkwbjv

Ek açıklamalar(varsa): Bunun gibi agresif rol yapanların ve hile kullananların sunucuda barınamamasını istiyoruz.

#1 - 29.03.2025 00:13
Selamın aleyküm. Sunucuda ki dövüş sistemi buglu olduğu için ikimiz aynı anda vururken canımız gitmiyor. İlk vuruşu ben yaptım ve vurmana fırsat vermedim. Sonradan senin de canın bir süre gitmedi. God kullanmıyorum. Bugdan dolayı canım gitmemiş olabilir. Ek olarak kanıtın yetersiz. Boşuna zamanını harcama.
« Son Düzenleme: 29.03.2025 00:16 zeixann1 »

#2 - 29.03.2025 00:18
Selamın aleyküm. Sunucuda ki dövüş sistemi buglu olduğu için ikimiz aynı anda vururken canımız gitmiyor. İlk vuruşu ben yaptım ve vurmana fırsat vermedim. Sonradan senin de canın bir süre gitmedi. God kullanmıyorum. Bugdan dolayı canım gitmemiş olabilir.

Bugdan dolayı olsa bile neden canın çok az, gram bile neden azalmıyor? En kötü ihtimalle; bu olaylar yaşanırken ben mafya birlik mesleği yaparken yaşanıyor. Gerekli işlemlerin yapılmasını bu şikayet ile ilgilenecek olan adminden rica ederim.
« Son Düzenleme: 29.03.2025 00:34 hab1bovv »

#3 - 29.03.2025 23:43
Yetersiz kanıt, tam olarak bir video kaydı bulunmuyor.

K&A