Konu: Ancoletti ihlaller.  (Okunma sayısı 240 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.03.2025 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie_Sacrimoni @punchliner314

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Aslanadze @LegitimuZ Emily_Rivera @NooNooTheGood Daisy_Collin @LaLa Revaz_Chabukiani @Azad el pasha Chirkas_Ilyich @bchl01     Selidov_Zakharovich @sadakat
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde afk kalmak-Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ancelotti birliği ile aktif bir savaşa giriyoruz, yolda kişiyi görüp yanına gidiyoruz ve düşürüp kaçırmaya çalışıyoruz.Kendisi düştükten sonra hiç birşey yazmayıp olduğu yerde durarak afk salıyor ve role uymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın...

#1 - 25.03.2025 00:54
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 25.03.2025 01:18
şahitliğimi onaylıyorum ssler bana aittir

#3 - 25.03.2025 17:39
@punchliner314 Savunma iletiniz.

#4 - 25.03.2025 18:26
Rolde afk felan değildim ben rolden önce afk kalmıştım hatta benim objeleri atmadınız için slays gözden kaçtı bu hafta atacam dedi için ben 1 haftadır oyunda bazen araç sürüyom onun dışında ful afk yım  bu olay da afk kaldım yerde araca vergi girmesin diye diğer odadan saklamaya geldim bunlar kendi aralarında rol yapıyolardı scjscsjc  birinin pm sini gördüm sadece afk dan çık kralım mı ne demişti  bu kadar ceza verceksenizde verin yani diyecek bişeyim yokda ben sadece burda değil ful afk yım hatta hala afk yım schscjusıckscsc İYİ ROLLER

#5 - 25.03.2025 18:47
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim, arkadaş arabayla dolaşırken yakalayıp vuruyoruz afk değil vurulduktan sonra afk atıp role uymuyor. Şahitliğimi onaylıyorum  :palmiye:

#6 - 25.03.2025 19:21
Rolde afk felan değildim ben rolden önce afk kalmıştım hatta benim objeleri atmadınız için slays gözden kaçtı bu hafta atacam dedi için ben 1 haftadır oyunda bazen araç sürüyom onun dışında ful afk yım  bu olay da afk kaldım yerde araca vergi girmesin diye diğer odadan saklamaya geldim bunlar kendi aralarında rol yapıyolardı scjscsjc  birinin pm sini gördüm sadece afk dan çık kralım mı ne demişti  bu kadar ceza verceksenizde verin yani diyecek bişeyim yokda ben sadece burda değil ful afk yım hatta hala afk yım schscjusıckscsc İYİ ROLLER

yani nonrp takılıyorsun @Apollon kendi ağzı ile ne yaptığını söylüyor arkadaş

#7 - 26.03.2025 14:05
Ben hep afkyım hep afk kalıcam öyle öyle

#8 - 26.03.2025 16:03
Sonuçlanabilir. @Apollon

#9 - 26.03.2025 23:02
İşlem uygulanacak.