Konu: Axel Fontaine, Dwayne Santos, Aisha Kimani İhlaller Zinciri.  (Okunma sayısı 183 defa)

#10 - 23.03.2025 16:05
Merhaba ilk olarak çoluk çocuk değiliz. Arkadaşın üslubunu düzeltmesini temenni ediyorum. İlk Olay Moscow Bar'ın orada gerçekleşti Gbi bölgede arkadaşlar bizi dövdü. Ayrıca orası Ruslar'ın bölgesi Rusların mekanında olay çıkarttıkları için ve ayriyeten orası gbi bir bölge olduğu için hem Ruslara ck hakkı doğdu. Hem de arkadaşlar ihlalde bulunmuş oldular. Rusların arkadaşları uyarmasına rağmen Leroy adlı karakter sizi s... sinirimle oynamayın gibisinden konuştu. Video var bizi dövdüklerine küfür ettiklerine ve bağırdıklarına yani agresif rol yaptıklarına dair bu nedenle iki tarafta da ihlaller bulunduğunu düşünüyorum. Benim yaşım 21 çoluk çocuk değilim arkadaşın söylemiyle kimseyi sunucudan soğutmak buraya oyuncu kaybettirmek gibi bir amacımız yok. Ben her zaman haktan yanayım. O nedenle bu rollerin hakkı iki tarafında birbirinden özür dileyip rolün dellenmesidir. Arkadaşlara hastane paralarını da gönderebiliriz. Şikayet devam ederse Videoyu kanıt olarak göndereceğimizi bilmenizi isterim. Savunmam bu şekilde, arkadaşların cevabını bekliyorum.

#11 - 23.03.2025 16:43
Şikayet devam ediyor, çekmeyeceğim arkadaşlar.

#12 - 23.03.2025 17:39
Pekala dostum keyfin bilir, video atılıcak karşılıklı ihlallerden jail yiyeceğiz o halde. Oyun için kininiz varsa da ooc de tutmaya devam edebilirsiniz. Yazdığınız yazıdan bunları çıkardım. Bir daha bir şey yazmayacağım şikayete.

#13 - 23.03.2025 17:42
Molchanov birliğindenim ve Moscow bar sahibiyim. Arkadaşlar, güvenli rol ortamımızda fear RP yapmadılar ve oranın saygı duyulan isimlerinden Axel’e durduk yere saldırdılar. Korku rolü yapmadılar yani. Ayrıca, Axel ve grubu Vice Mall önünde karşılaştıklarında brawl atmışlar. Axel, ortamda saygı duyulan biri olduğu için bu tür durumların daha dikkatli şekilde yönetilmesi gerekirdi.Bu olaylar IC olarak PD'ye bildirilebilirdi ya da daha uygun bir şekilde çözülmesi sağlanabilirdi. Ancak bu tür olaylar, sadece keyifli roleplay’i değil, aynı zamanda güvenli bölge kurallarını da ihlal eder. Axel’in ve grubu arasındaki bu tarz çatışmaların, daha dikkatli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Molchanov birliği olarak şikayetçiyim ve bu tür davranışların önüne geçilmesi adına jail almalarını talep ediyorum.
Rol esnasında sen yoktun dostum.Rol esnasında bulunduğuna dair kanıt atabilir misin?

#14 - 24.03.2025 13:39
Ssde sadece tek kişinin saldırdığı görünüyor. Sizi dövmelerine rağmen gülüyorsunuz ve kışkırtıyorsunuz. Axel de güvenli bölgede saldırıyor. İki tarafta karşılıklı ihlal yapıyor. Tek seferlik uyarıyorum. İki kişiyide takibe alıyorum. Tekrarında ağır ceza alacaklar