Merhaba ilk olarak çoluk çocuk değiliz. Arkadaşın üslubunu düzeltmesini temenni ediyorum. İlk Olay Moscow Bar'ın orada gerçekleşti Gbi bölgede arkadaşlar bizi dövdü. Ayrıca orası Ruslar'ın bölgesi Rusların mekanında olay çıkarttıkları için ve ayriyeten orası gbi bir bölge olduğu için hem Ruslara ck hakkı doğdu. Hem de arkadaşlar ihlalde bulunmuş oldular. Rusların arkadaşları uyarmasına rağmen Leroy adlı karakter sizi s... sinirimle oynamayın gibisinden konuştu. Video var bizi dövdüklerine küfür ettiklerine ve bağırdıklarına yani agresif rol yaptıklarına dair bu nedenle iki tarafta da ihlaller bulunduğunu düşünüyorum. Benim yaşım 21 çoluk çocuk değilim arkadaşın söylemiyle kimseyi sunucudan soğutmak buraya oyuncu kaybettirmek gibi bir amacımız yok. Ben her zaman haktan yanayım. O nedenle bu rollerin hakkı iki tarafında birbirinden özür dileyip rolün dellenmesidir. Arkadaşlara hastane paralarını da gönderebiliriz. Şikayet devam ederse Videoyu kanıt olarak göndereceğimizi bilmenizi isterim. Savunmam bu şekilde, arkadaşların cevabını bekliyorum.