Konu: [22.03.2025 - Yorell Stokes, Alex Fontaine] retard rp, dm, copbait, hatalı emote  (Okunma sayısı 167 defa)

#0 - 22.03.2025 02:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @m0ses - Yorell Stokes @Baghdaderisemezsiniz - Axel Fontaine

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anthony Jones @WAGNER556

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.03.2025 - 01.57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
copbait, dm, retard rp, hatalı emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoda göründüğü üzere iki defa araca çarparak kendini zorla kovalamacaya sokmak istiyor ve ekran görüntüsünde yaptığını açıkça belirtiyor, yapılan ikinci ihlalde diğer videoda göründüğü üzere @Baghdaderisemezsiniz isimli arkadaşımız kendine hood koruma rolü paslayarak rolde ilerleyin demesinin ardından iki saniye geçiyor ve @m0ses isimli arkadaşımız ateş açıyor, ateş açarken anlık heyecanla emote vermeyi unutuyor ve sıktıktan sonra aklına geliyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/8t1o284

Ek açıklamalar(varsa): karakterini daha önce hiçbir yerde görmedim

#1 - 22.03.2025 02:53
sahitligimi tasdikliyorum. arkadas emote verirken biraz heyecanlanmis sanirim.

#2 - 22.03.2025 02:59
İyi akşamlar, ilk videodaki çarpma olayı gerçekten istem dışı oluyor, yaklaşık 2 kere çarpıyorum altımdaki araba önden çekişli Flash model bir araba, space basılsa dahil ilerlemeye devam ediyor, alıp test edebilirsiniz.

2. videodaki sıktığım yer ise farklı bir pd ile karıştırmam sonucu oluşan bir şey, hatalı emote ve dm ihlali için özür dilerim, iyi akşamlar. Başka savunma gelmeyecektir, ceza uygulanacaksa uygulanabilir, daha dikkatli olacağım.

#3 - 22.03.2025 03:05
arkadan çekişli araç sürmeniz dileğiyle, şikayet sonuçlanabilir

#4 - 22.03.2025 03:08
İyi akşamlar, ilk videodaki çarpma olayı gerçekten istem dışı oluyor, yaklaşık 2 kere çarpıyorum altımdaki araba önden çekişli Flash model bir araba, space basılsa dahil ilerlemeye devam ediyor, alıp test edebilirsiniz.

2. videodaki sıktığım yer ise farklı bir pd ile karıştırmam sonucu oluşan bir şey, hatalı emote ve dm ihlali için özür dilerim, iyi akşamlar. Başka savunma gelmeyecektir, ceza uygulanacaksa uygulanabilir, daha dikkatli olacağım.

cop bait videosu icin yalan savunma yapmana gerek yok, aracinin farlarindan belli oluyor yanimizda duruyorsun sonra tekrar hizlanip carpiyorsun her sey acik ve net.

2. video icin ooc heyecanina yenik dusup farkli bir pd ile karistirman boyle ihlalleri ortaya cikartiyor, ki ooc heyecan yasadigin verdigin emoteden bile belli oluyor. ozur dilemen manidar ancak ihtiyac duymuyoruz, sonuclanabilir tesekkurler.

#5 - 22.03.2025 14:31
Herkese günaydın, ilk önce ic ismimi bile yanlış yazan bi arkadaş ile karşı karşıyayız şikayette yaptığım bir ihlalde yok. Sadece Chat`e ilerleyin yazmak suç ise gerçekten büyük problem. Videoda zaten herşey gözüküyor yaptığım bir ihlal yok. Ayrıca şunuda söyleyeyim sistemsel olarak İdlewood birliğine mensubum ve kendi hood bölgemde polise karşı bunu yaptım kalabalığız silahlıyız gayet normal değil mi? arkadaş saçma bir şikayet açmış İyi oyunlar. Şikayet sonuçlanabilir savunmam bitmiştir
« Son Düzenleme: 22.03.2025 14:32 Baghdaderisemezsiniz »

#6 - 22.03.2025 20:32
çeteci rollerini hood'da köşe tutarak polise ilerle demekle yapıldığını sanıyorsan yanılıyorsun, bakış açını değiştirmelisin istersen geçmişteki 52hgc rol sslerimize bakabilirsin oradan rol planı oluşturabilirsin kendine sana da yararı olur, ek olarak ic ismini nerede yanlış yazmışım onu da göremedim

#7 - 22.03.2025 21:36
Çete rolünü zaten köşe tutarak yapmıyorum, gerektiğince bütün rollerim yerinde ayrıca rol konusunda sadece senden şikayet yemişim ne hikmetse rol bilgine ihtiyacım yok çetede r18 yüksek rütbeli karakter polislerin girmesine izin vermeyin dediği için böyle bir rol oldu daha fazla savunma gelmeyecektir.

#8 - 23.03.2025 08:45
Yorell Stokes karakteri CR ve DM sebepleriyle cezalandırılacak.