Konu: Bug Abuse - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2025 00:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Randarious Covington - @KLENME

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- OOC sorunları IC lehine kullanmak ve karşı tarafın rolünü etkilemek (Örneğin polis karakterin oyunu çökmesi üzerine olay yerinden kaçmış gibi davranmak, oyundan düşmüş kişinin aracını çalmak, vb.)
8. Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ev hırsızlığı olduğuna dair ihbar geldi, bölgeye gittik. Gittiğimizde araç olduğunu gördük, kapıda beklemeye başladık. Bu arkadaş tahmin ettiğim gibi içeriden çıktı, bizi görünce geri içeri girdi. Sonra biz içeri girdik, o dışarı çıktı. Ben de kaçmasın diye /yereyatir attım. Ekstra bilgi olarak, bu komutu uyguladığımız zaman kişi 10 saniye freeze yiyor. Bu arkadaş buna rağmen yine gir çık yaptı ve buga düştü. Bu yüzden rapor attım ve Elynn arkadaşı respawnladı. Bir süre geçtikten sonra arkadaşı evin arkasına mı artık bir yerine çekti. Arkadaş role kaldığı yerden devam etmek yerine, evin içerisinde hiç olmayan arkadaşını ooc olarak çağırıp evin arkasından kendini kaçırttırıyor. Videoda her şey detaylıca var. En son arkadaş kaçarken camhunt kullanma sebebim onun olduğunu doğrulayabilmem, bundan dolayı şikayet açabilir isterse.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/e32r9r
https://streamable.com/rs2pfn

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 22.03.2025 00:41
Evelynn ile bir arkadaşlığım yok, rapor attım o da baktı. Yere yatırdıktan sonra buga düşüyorum ve dünyanın aşağısına gidiyorum. Arkadaşımda aynı buga düşüyor ve rapor atıyor, birkaç kez rapor atıyoruz ama sürekli spawn atıyorlar, polis arkadaşa rolü tekrarlayalım dedim ama kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor. Loglardan bakabilirsiniz, kaç kere biz buga düştük rapor attık. Arkadaşım da Frixy, IC isimi Denez_Moss, arkadaşım zaten benimle beraberdi zaten iki araç geldik biri motor biri normal bir araç. Arkadaşımı da spawna attılar, benide spawna attılar, arkadaşım vip olduğundan dolayı araç kiralayıp olay yerine gittik, arkadaşa kaç kere rolü tekrarlayalım dedim. Arkadaşımı çektirmedim, yetkilelere de sorabilirsiniz, sorun yok. Ayrıca Ortak Nezaket ihlalinden de bir şikayet açılmış, ortak nezaket nerede?
« Son Düzenleme: 22.03.2025 03:03 KLENME »

#2 - 22.03.2025 00:58
Evet o rolde bende vardım soygun rolünü bir türlü yapamadik dunaydan aşağıya düştüm sonrasinda rapor attım ve raporum yazdigim gibi cevap almadı direk vice malla attılar sylads yada elynn isimli admin olacaktı elimde bir kanıt yok çünkü sorun çıkacağını sanmıyordum benden hemen beş dakika sonrada arkadasim benim gibi bugaa düştü ve yine rapor dikkate alınmadı onuda vicemalla attilar. bu konuda yetkili şikayeti açmak istiyordum fakat elimde yeterli bir kanıt yoktu. Olanlar bu ihlal falan yapmadık tamamen sunucudan kaynaklı bir durum.
Böyle şeyleri fazla uzatmanın bir anlamı yok şikayeti açan arkadaştan ricam şikayetini geri çeksin bir hatamiz yok iyi forumlar.

#3 - 24.03.2025 13:23
Videoları güncellemeniz gerekli. @vertigo.exe

#5 - 24.03.2025 21:54
Çift ihlal mevcut, evden çıkıldığı gibi /yereyatir atılmaz. Ayrıca kamera eklentisi de 3. parti uygulamalara giriyor, silmelisiniz. Kişiler de sistemsel hata yüzünden buga düşse de binip kaçıyor. Bu da hatalı bir haraket, iki tarafıda uyarıyorum.