Konu: Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 228 defa)

#0 - 21.03.2025 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 21.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Tehlikeli bölge ihlali Level 1 gasp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normalde arkadaşa şikayet açmıyacaktım fakat bana pmden şikayet açıcam gibi kelimeler söyledi Level 1 olmasına ramen tehlikeli bölgede önüme geçip beni emoteyle motordan atmaya çalıştı (Şahısla daha önceden bi rolümüz olmadı)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/17jw7my

Ek açıklamalar(varsa): SS'İ tehlikeli bölgeden çıktıktan sonra aldım çünkü üstüme koştu indirmeye carjack atmaya çalıştı

#1 - 21.03.2025 00:50
Marcos pedroso oyuncu'nun adını yazmayı unuttum

#2 - 21.03.2025 01:57
Ya dostum karakter yan hesabım 16 seviye olan hesabım var sırf 1 seviye olduğum için rol yapmadını pm den belirttin bu bir suç sürekli rol kuralı var /id den rolde levelime neden bakıyorsun anlamadım!
ayrıca o bölgenin oluşumunda değilim seninle rol yapmak istedim sen rolden kaçtın emoteleri dikkate almadın seni orada motordan atıp binmek isteseydim "F" basar emote atmadan binerdim görüyorsun /dene attım yani amacım motorunu çalmak falan değil ihtiyacım yok o motordan bende var 1 seviye olan hesabımda bile var yani sen düşün.

2 ss de gözüküyor bendede motor olduğu.

sana /id atmamın sebebi İD`ni öğrenmem fakat sen /id atma sebebin seviyem öğrenmek bu sunucuda seviyeye göremi rol yapıyorsun oyuncularla?  ???

ayrıca imla kurallarına dikkat etmiyorsun seni uyardım  " Evet kanka" " . " Nerede?

2 SS Gta 5 ne alaka kanka? ve özür diledin ben şikayet açmadım sen açtın suçumda yok yani olsa eyw ama ihlali yapan sensin :D.
üstüne koşdum değilmi? koşarken /dene attım  :-\  ,  Motorunu çalmak için bir sebebim yok çalmaya falanda çalışmadım çalmaya çalışsam sana neden ben pm atıp ihlal yaptığını söyleyeyim ki?  seni durdurma sebebim Market caddesinden İdlewood`a kadar bizi kovaladın lag pit attın çarptın trol yaptın fakat biz es geçtik seni, sen sunucuya trol için giriyorsun aldığın cezalardan belli.

**Kanıtlarım**
https://hizliresim.com/9z1vjgv

https://hizliresim.com/3z65kdv

Bir oyuncu nasıl olurda aynı günde 2 ceza yer? şu sicile bak abi ya : https://hizliresim.com/mdyp447

Trol, gbı "x2" , gişe kural ihlali, DM var bu sicil ne 2 3 gün aralıklarla ve aynı günde nasıl yaptın iki kere işlem görmeyi? Belliki suç işlemeye meyillisin.

Role Uymamak, Sürekli roleplay kural ihlali ve imla kural ihlalinden İşlem görmesini talep ediyorum Teşekkürler.
Aylardır aralıksız her akşam oynuyorum 1 sicilim var oda yediğim ilk IC jail de brawl attık bilmiyordum GBI alan çıktı, birde bana açtığın şikayete bak :(
kanıtların yetersiz bu arada seni mtordan atmaya çalıştığım görüntün varmı? yok çünkü öyle birşey olmadı :)
ayrıca seni gasp etmeye çalışmadım varmı kanıtın? seninle tartışma rolüne girecektim.
« Son Düzenleme: 21.03.2025 02:30 Nowax0222 »

#3 - 21.03.2025 15:35
Şikayet açıcam diye yazdığın için açtım bende suçlu olan sensin zaten

#4 - 21.03.2025 15:46
Şikayet açıcam diye yazdığın için açtım bende suçlu olan sensin zaten

Bu şikayet kalabilir suçlu kimse gereken işlemi uygulayabilir admin ekibi, benim suçlu olduğum yer neresi söylerimsin acaba? Sana rol paslamam mı?

Ayrıca motor çalacak biri /dene atmaz adminler göz önünde bulundursun motor çalmaya falanda çalışmadım, motor çalmaya çalışsam motordan atar motora biner diye emote ataram ama ben sadece motordan atar diye emote attım.
« Son Düzenleme: 21.03.2025 19:53 Nowax0222 »

#5 - 21.03.2025 22:15
İyide sen o birliktenmisin öyle bir şey yapıyorsun korkmadan tehlikeli bölge orası ya ben o birliktensem?  :minigun: :uzi: :garip: O:-)

#6 - 21.03.2025 22:18
istiyorsan birbirimizden özür dileyip barış sağlıyabilirz zaten açmıcaktım şikayet sen dedin açıcam diye bende karşılık verdim ::)

#7 - 21.03.2025 23:23
Dostum benim sorunum olsa senden önce şikayet açardım gerekli kayıtlarım var sende gördün ama bu yaptığın cidden komik ve sinir bozucu, benden yana sıkıntı yok kapata bilirsin veya aktif dura bilir, savunmam bukadar.

#8 - 23.03.2025 14:14
Nasıl kapatacağımı bilmiyorum arkadaştan şikayetçi değilim

#9 - 24.03.2025 01:44
K&A