Konu: Trolling  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.03.2025 04:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naru_Hokichi @CamesJuses  Tony_Fallaci @Millennium

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.25 03.45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna uzun bir süre sonra giriş yaptım, İdlegas tarafında taksi gördüm ve galeriye bırakmasını söyledim,Söyledikten sonra yaşananlar;

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/i/NK0HNK https://streamable.com/gkmv1h https://resmim.net/i/NK08x7

Ek açıklamalar(varsa): Aynı birlikte olduklarını görüyoruz ve ooc olarak bu durumdan keyif alıyor gibiler,  benim gibi yeni gelen oyunculara bu muameleyi yapacak potansiyele sahiplermiş, sunucu ve oyuncu huzurunu bozmaktan en ağır yaptırımı almalarını istiyorum, gerekirse yasaklansınlar, ooc sicillerine göz gezdirdiğimizde bu ihlallerden bir çok ceza aldığını gördük, böyle oyuncuların roleplay ortamında bulunmasına gerek yok, iyi geceler.

« Son Düzenleme: 20.03.2025 04:47 mahmah5512 »

#1 - 20.03.2025 05:01
Merhaba öncelikle iyi forumlar herkese. Bu arkadaş kırpılmış yanıltıcı kayıt alıp şikayet oluşturmuş. Bu olayın öncesi var, ben illegal birlikteyim ve bu şahısla husumetimiz var. Hatta küfür yazarken göndermek yerine sildiğini kayıtta görebilirsiniz. Yani sırf yanıltıcı şekilde şikayet oluşturmak için kırpılmış kayıtlarla niye forumu meşgul ediyorsun kardeşim anlamadım.

#2 - 20.03.2025 05:26
ben bu hesaba nerdeyse 2-3 seneden fazla oldu ve giriş yapmıyorum,kontrol edilebilir, Bahsettiğin küfür silme olayına gelelim, Birinci olarak oraya benim ne yazdığım önemli değil role ne yansıdığı önemli , değiniceksen oraya değinmelisin.Ben istediğim herşeyi oraya yazıp silerim.Önemli olan yazdığın şeyi enterlamak ve role yansıtmak.Ama niye yaptığımı da merak ediyorsan Dayak yiyeceğimi düşünerek yazmıyorum ve sonrasında "tamam dostum" yazıp siliyorum. lütfen husumetinin olduğuna dair bana bir kanıt sun. ekran kaydı kırpılma değil, discordda arkadaşıma yayın yapıyordum ve onun ekranından aldığı nvidia özelliği olan alt + f10 kaydırır bilen bilir, bütün discord ekranının sunulmasına gerek yok, şikayeti inceleyen admin isterse bunu iletiriz merak etme,  sunucuda admin ekibinden olan @Elynn bunu doğrulayacaktır, discord ekranı kaydı ile şikayet açabileceğimizi pm ile sorduk, daha fazla tarafımdan ileti gelmeyecek.

Artı olarak yönetimi kandırmaktan da işlem uygulansın, çünkü husumete dair kanıtları yok arkadaşların, sadece yalan. :o

#3 - 20.03.2025 05:38
Kardeşim tamamda ben 7/24 kayıt almıyorum günler önce olan husumetin ekran görüntüsünü tutup nasıl atayım? OOC olarak kinlenip böyle bişey yapmışsın belliki. Ben orada seni takmamaya çalışıyorum ama beni konuşturmaya çalışıp tahrik ediyorsun zaten IC olarak kavgalıyız yani konuyu başka noktalata dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.

#4 - 20.03.2025 06:02
Kardeşim tamamda ben 7/24 kayıt almıyorum günler önce olan husumetin ekran görüntüsünü tutup nasıl atayım? OOC olarak kinlenip böyle bişey yapmışsın belliki. Ben orada seni takmamaya çalışıyorum ama beni konuşturmaya çalışıp tahrik ediyorsun zaten IC olarak kavgalıyız yani konuyu başka noktalata dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.
Bende bir şeyler eklemek istiyorum, kanıt alma gereği duymadım ama @CamesJuses arkadaşımızın yaptığı trollüne karşılık veremedim bir türlü taksicilik rolüne girip başkasının arabalarına binip şöförünü yerinden ettirmeye çalışıyorlar. Rahatsız etmesi halinde ondan uzaklaşmasını rica ettim fakat tahrik etmeye devam etti.
Dostum konuyla alakan yok kanıtın bile yok zaten bu yaptığın ceza sebebi alakan olmayan şikayete alıntı yapıyorsun. Adam kayırma yapıyorsunuz kendi içinizde arkadaşını yalan yere savunuyorsun. Hayret bişey.

#5 - 20.03.2025 06:22
ben bu hesaba nerdeyse 2-3 seneden fazla oldu ve giriş yapmıyorum,kontrol edilebilir, Bahsettiğin küfür silme olayına gelelim, Birinci olarak oraya benim ne yazdığım önemli değil role ne yansıdığı önemli , değiniceksen oraya değinmelisin.Ben istediğim herşeyi oraya yazıp silerim.Önemli olan yazdığın şeyi enterlamak ve role yansıtmak.Ama niye yaptığımı da merak ediyorsan Dayak yiyeceğimi düşünerek yazmıyorum ve sonrasında "tamam dostum" yazıp siliyorum. lütfen husumetinin olduğuna dair bana bir kanıt sun. ekran kaydı kırpılma değil, discordda arkadaşıma yayın yapıyordum ve onun ekranından aldığı nvidia özelliği olan alt + f10 kaydırır bilen bilir, bütün discord ekranının sunulmasına gerek yok, şikayeti inceleyen admin isterse bunu iletiriz merak etme,  sunucuda admin ekibinden olan @Elynn bunu doğrulayacaktır, discord ekranı kaydı ile şikayet açabileceğimizi pm ile sorduk, daha fazla tarafımdan ileti gelmeyecek.

Artı olarak yönetimi kandırmaktan da işlem uygulansın, çünkü husumete dair kanıtları yok arkadaşların, sadece yalan. :o

Artı olarak yönetimi kandırmaktan da işlem uygulansın diyorsun ben orda taksiciyim. Ben hiçbir şey demedim ve artı olarak yönetimi kırparak attığın video harikaymış. Tam olarak: "Şap şup" dediğim yeri sanki arkadaki oyuncunun o küfürü söyledikten sonra bende onu şap şup diyerek desteklercesine söylemişim gibi kırpmışsınız. Sizi bundan dolayı tebrik ediyorum ve olayın yani buzdağının görünmeyen tarafını buraya bırakıyorum;

Gördüğünüz gibi olayın devamı burada. İçinde şap şup kelimesi geçen bir şarkı radyoda açılıyor ve Şap şup diyorum. Bu kelimeden sonra: "Bu ne açtığın şap şup diyor" diyorum ve radyodan müziği susturuyorum. Olayın devamı bu şekilde ilerliyor. 14 saniyelik videonun devamında ise William Wuornos karakteri belirli bir hızda giden araçtan atlıyor ve kaza rolüne girmeden Non-RP eşliğinde yoluna devam ediyor.

Şikayetteki videoyu kaldırmaya çalışma bence video kaydını aldım o videonun eğer tekrar manipülatif bir şekilde videoda oynama yaparsan buraya özetini tekrardan geçeceğim. @mahmah5512forum isimli arkadaşın yönetimi kandırmak ve Non-RP üzerinden ceza almasını istiyorum. İyi forumlar dilerim.

Videolu ve yazılı kanıtla beraber bir suçum olmadığını görüyorsunuz. Şikayete neden etiketlendiğimi bile anlamış değilim. Tarafımca başka bir ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 20.03.2025 06:25 Millennium »

#6 - 20.03.2025 06:30
Bende bir şeyler eklemek istiyorum, kanıt alma gereği duymadım ama @CamesJuses arkadaşımızın yaptığı trollüne karşılık veremedim bir türlü taksicilik rolüne girip başkasının arabalarına binip şöförünü yerinden ettirmeye çalışıyorlar. Rahatsız etmesi halinde ondan uzaklaşmasını rica ettim fakat tahrik etmeye devam etti.
Dostum konuyla alakan yok kanıtın bile yok zaten bu yaptığın ceza sebebi alakan olmayan şikayete alıntı yapıyorsun. Adam kayırma yapıyorsunuz kendi içinizde arkadaşını yalan yere savunuyorsun. Hayret bişey.
- Yeniden ekliyorum. Bende bir şeyler eklemek istiyorum, kanıt alma gereği duymadım ama @CamesJuses arkadaşımızın yaptığı trollüne karşılık veremedim bir türlü taksicilik rolüne girip başkasının arabalarına binip şöförünü yerinden ettirmeye çalışıyorlar. Rahatsız etmesi halinde ondan uzaklaşmasını rica ettim fakat tahrik etmeye devam etti.(RetardedRP)
- Tamir yerine geldiğim de aracımı yaptırıyorum fakat bu geliyor 100 km/s hızla aracıma çarpıyor ardından geri gidiyor kendisine pm üzerinden yazdım neden böyle bir şey yaptın diye? onun arkadaşı olduğunu sandım ondan yaptım dedi, özür diledi burada aynısını yapıyor hala şikayet edenin kişiyle ic & ooc bağlantım yoktur kendisini tanımıyorum. (CarDM) - https://hizliresim.com/6qwyb78
- Ardından şikayet edilen öbür playerin oyun içinden bana ulaştı ve attığım iletiyi geri çekmemi istedi beni düşündüğü söyleyip başkasının şikayetine yorum yapmak yasak olduğunu belirtti. - https://hizliresim.com/ft45e6r - https://hizliresim.com/2gkkvda

Naru_Hokichi adlı oyuncunun sicili oldukça kabarıktır bize ne sabır bırakmıştır. Örnek oyuncular olarak kendisinden soğuduk.
Sslerin doğrululuğu için log kayıtlarından bakılabilir.
3. Şahısların konuya yorum yapması yasak olduğunu bilmiyordum uyarı/cezası varsa tarafıma verilebilir.
Tarafımca başka ileti gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 20.03.2025 06:48 throvision »

#7 - 20.03.2025 06:35
Ne anlatıyorsunuz dostum siz, ben onu anlamadım.İkinizi de ne IC , ne de OOC bi tanımışlığım, rol yapmışlığım yok.Saçma sapan roller yapıp kendinizi komik zannediyorsunuz.Sen taksicilik mesleği yapıyorsan kurallar değişmediyse eğer, sen aldığın hiçbir yolcuya agresif rol sergileyemezsin."Senin gibilerle nasıl başa çıkacak onu öğretiyorum" demen bile ikonik, taksici olarak tanımadığınız her adama bunu yapıyorsunuz yani öyle mi? Husumetinize dair hala bir kanıt göremedim, düpedüz trollden ibaretsiniz, jail geçmişleriniz de belli, savunmanız bittiyse sonuçlanabilir.

#8 - 20.03.2025 06:38
@throvision
Kardeşim haksız olduğunu biliyorsun. Bile, bile haksız olduğun için yanıtını siliyorsun bide sonra burda saf ayaklarına yatma. Alakan olmayan konuya dahil olup olay çıkartmaya çalışma. Zaten alakan olmayan şikayete 2 defa alıntı yapmışsın bu yasak hala devam ediyorsun derdin ne dostum.

#9 - 20.03.2025 06:42
Ne anlatıyorsunuz dostum siz, ben onu anlamadım.İkinizi de ne IC , ne de OOC bi tanımışlığım, rol yapmışlığım yok.Saçma sapan roller yapıp kendinizi komik zannediyorsunuz.Sen taksicilik mesleği yapıyorsan kurallar değişmediyse eğer, sen aldığın hiçbir yolcuya agresif rol sergileyemezsin."Senin gibilerle nasıl başa çıkacak onu öğretiyorum" demen bile ikonik, taksici olarak tanımadığınız her adama bunu yapıyorsunuz yani öyle mi? Husumetinize dair hala bir kanıt göremedim, düpedüz trollden ibaretsiniz, jail geçmişleriniz de belli, savunmanız bittiyse sonuçlanabilir.
Dostum ben orda taksi gibi duruyormuyum? Ben taksici değildim yolcuydum sen gelip illede inat ediyorsun binmek için taksiye. Burda durduk yere olay çıkarmaya çalışma tanımıyorum ayaklarına yatıp. Ben taksici değildim illegal birlik üyesiyim kavgalı olduğun adamın taksisine binince ne olacak sanıyorsun?

Trollsünüz diyen adamın profilinin eşgal. Zenci karakterin var diye her zaman üstünlük kurma çabanı anlamış değilim Non-Rp ve PowerGaming yapıyorsun. IC olarak kavgalıysak uzak dur bendenki böyle şeyler yaşanmasın. Konuyu OOC ye taşıyıp insanları kandırmaya çalışmayın.
« Son Düzenleme: 20.03.2025 06:47 CamesJuses »