Konu: Aisha_Kimani(İmla Krl, Emt Kullan, Bunny Hopping) Dwayne_Tyrone(Emote Kullanımı)  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 19.03.2025 20:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aisha_Kimanı , Dwayne_Tyrone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:03:2025  20:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aisha_Kimani(Emote kullanımı, Bunny Hopping) Dwayne_Tyrone(Emote Kullanımı)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler beni gördü ve ardından hiçbir emote vermeden imla kurallarına uymayarak "gel buraya gel" yazarak bir anda vurmaya başladılar kişilerle onceden zaten sorunumuz var Noob DM Üzerinden şikayet açmıyorum sadece belirdiğim ihlaller. Emote ikiside kullanmıyor Aisha_Kimanı Çekirge gibi ikide bir zıplıyor adam 10 saniyede 15 kere zıpladı. Chatte goruldugu gibi karakter imla kurallarınada uymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/nm9w1y

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 19.03.2025 21:06
@yasin3475  @bSwoxy 24 Saat içinde savunma iletin.

#2 - 20.03.2025 18:47
Video'ya baktığımızda Dwayne_Tyrone'un Bunny hopping yapmadığını görebilirsiniz, şahıslarda direk brawla girdiği için emote atma gereği duymadım çünkü banada saldırıda bulunuldu.

#3 - 20.03.2025 18:58
Arkadaş videonun 15. saniyesinde kendide Bunny yapıyor, Emote kullanımı ile ilgili bir sıkıntı yok, arkadaşla zaten daha önce bir rolde bulunduk motora bindi arkadaşıyla kaçtı kendisi, burada emote şikayeti dediği nedir anlamadım. Ben konunun kapatılmasından rolün dellenmesinden yanayım, böyle ihlalli roller sunucuya zarar veriyor. İstiyorsa arkadaşa İc'de hastane parasını da sağlayabilirim. Ama şikayette ısrarcı ise eğer, arkadaşta dediğim gibi bunny yapıyor, onun da bunnyden işlem görmesini talep ediyorum. Savunmam bu şekilde.

#4 - 20.03.2025 19:15
Ayrıca videodaki chat kısmına bakarsanız, arkadaşın da herhangi bir emote vermediğini görebilirsiniz bu tamamen bir brawl rolüne dönmüş karşılıklı ihlaller mevcut.

#5 - 20.03.2025 19:24
 Son bir şey söylemem gerekirse, baş harfini o anki arbade ile büyük harf ile yazmamışım G yazacağıma g yazmışım bunun imla kuralı ihlaline girdiğini bilmiyordum, ve chatte yazan arkadaş ne vuruyorsun yeleğini sss.. yazmış bu arkadaşın üstünde  de yelek mevcut olayı kendi başlatmış zaten emote da atmamış dediğim gibi.

#6 - 20.03.2025 19:39
Kişiye herhangi bir saldırıda bulunmadım videodada goruluyor hasar kayıtlarınıda bakılabilir.

#7 - 20.03.2025 20:29
Burda 2 tarafta hatalı, talebimiz rolün dellenmesi karşıdaki şahısta kabul ederse, rol dellensin, istemiyorsa 2 tarafada işlem uygulanabilir.

#8 - 20.03.2025 20:35
Benim yaptığım bir kural ihlali yok, Hasar kayıtlarına bakılabilir o tarihdeki. Rol delleme diye birşey yok ortada ihlal var işlemler görülsün.

Karşı tarafın anladıgım kadarıyla geçerli bir savunması yok.

#9 - 20.03.2025 20:38
Yaptığım kural ihlali yok diyorsun kendinde bunny yapıyorsun ben anlamadım seni dostum?