Ben role realistik bakınca senin bu küfürleri IC olarak hak ettiğini düşünüyorum.
Öncelikle market caddesinin bir yakasında aracınla ters şerit yapıp CR atıyorsun, bu haraketlere 50 level olarak neden dayanıyorsun bilmiyorum ama.
Benim karakterim morfin bağımlısı, sizin saçmalıklarınıza dayanamıyor bağırarak küfürler etmeye başlıyor. Capslock kullanmam, karakterin sinirini referanslar. Eğer gerçekten size OOC olarak bir kinim olsa, bunu daha detaylı bir şekilde gösterirdim. Benim sizle herhangi bir sıkıntım yok, tanımadığım adamla sıkıntımda olamaz zaten
@patasay Peşliyorsun bizi, " in ve döv beni " falan filan. Bir çok kelimen boşluktan ibaret zaten, ben sana büyük ihtimal. IC'de - konuşmayı bilmiyorsun, ağzın laf yapmıyor, kıçında kurdeleyle geziyorsun - dediğim için sinirlendin herhalde.
Bu şikayette benim karakterim Agresif rollerden işlem görebilir diyemeyeceğim. Çünkü bu arkadaş bizi tahrik ediyor, ilk SS'ye baktığınız zaman. "Müptezel zenciler kadın haklarını savunuyor" Çok mantıksız bir role baş kaldırıyorum burada, yani kasıtlı olarak size bir kinim olduğu için değil bunlar. Tamamen IC yollarla ilerliyorum, tavırlarınızı beğenmediğim için. Siz benim aracımın peşine vererek saçma rollere giriş sağlayarak karakterimin sinir ataklarının başlamasına sebep oluyorsunuz , ben zaten bunu size o ortam içinde belirtiyorum.
Kısaca bu şikayette herhangi bir şekilde OOC kin falan yoktur. Bu arkadaş farklı şikayetlere yorum yaptığı için /PM üzerinden arkadaşa gidip yeni bir şikayet oluşturabilirsin dedim. Karakterimin sinirini konuşturduğun için ağır küfürler ediyorum sana karşı. Bu tamamen IC bir süreçtir, Capslock ile küfür etmemin ihlal olduğunu düşünüyorsanız cezasını alabilirim. Bunu tekrarı olmaz, öğrenmiş oluruz. Agresif roller üzerinde sıkı bir izlenim yaparsanız zaten, bu karakterin bize karşı yaptığı saçmalıkları sadece bir fotoğraftan bile anlayabilirsiniz. Teşekkür ederim, kolay gelsin savunmam bitmiştir.