Konu: Ben Humphries - Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 19.03.2025 16:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @accursed   Ben Humphries   - @lavidalocax Ferguson Baronov 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Baghdaderisemezsiniz Axel Fontaine  -  @MHDYV Raiden Carter - 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.2025  00:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.2. Polise Karşı Korku Rolleri: Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı Fear-RP zorunluluğu bulunur.  ( Ferguson Baranov polisin yanında küfür etmeye devam ediyor, tutuklanmaktan korkmuyor )

Ben Humphries  Kişi sadece ( Caps Lock ) açarak küfürler ediyor her hangi bir rol yapma girişimi yok, yaklaşım yok,  aşırı agresif rol sergiliyor ve  ( SİVİL ) olduğu halde beni silahlı kişilere vurdurtmak ile tehdit ediyor, sivil kural ihlali yapıyor. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  ( Ferguson Baranov polisin yanında küfür etmeye devam ediyor, tutuklanmaktan korkmuyor  iki ekip arabası polis var küfür etmeye devam ediyor ve polislerin önünde durmaya devam ediyor. ) 

Ben Humphries  Kişi sadece ( Caps Lock ) açarak küfürler ediyor her hangi bir rol yapma girişimi yok, yaklaşım yok,  aşırı agresif rol sergiliyor ve  ( SİVİL ) olduğu halde beni silahlı kişilere vurdurtmak ile tehdit ediyor, sivil kural ihlali yapıyor.   

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Kişilerin amaçları sadece agresif rol yapmak ve milletin rolünü huzursuz ederek kendilerine eğlence aramaya çalışıyorlar,  yaklaşım tarzlari belli.   Attığım SS'ler üzerinde belli kişilerin rol yapmaya dair bir amaçları yok.   OOC Olan nefretlerini  IC olarak Caps Lock açarak küfür ediyorlar. 

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

#1 - 19.03.2025 17:27
Ben role realistik bakınca senin bu küfürleri IC olarak hak ettiğini düşünüyorum.

Öncelikle market caddesinin bir yakasında aracınla ters şerit yapıp CR atıyorsun, bu haraketlere 50 level olarak neden dayanıyorsun bilmiyorum ama.

Benim karakterim morfin bağımlısı, sizin saçmalıklarınıza dayanamıyor bağırarak küfürler etmeye başlıyor. Capslock kullanmam, karakterin sinirini referanslar. Eğer gerçekten size OOC olarak bir kinim olsa, bunu daha detaylı bir şekilde gösterirdim. Benim sizle herhangi bir sıkıntım yok, tanımadığım adamla sıkıntımda olamaz zaten @patasay Peşliyorsun bizi, " in ve döv beni " falan filan. Bir çok kelimen boşluktan ibaret zaten, ben sana büyük ihtimal. IC'de - konuşmayı bilmiyorsun, ağzın laf yapmıyor, kıçında kurdeleyle geziyorsun - dediğim için sinirlendin herhalde.

Bu şikayette benim karakterim Agresif rollerden işlem görebilir diyemeyeceğim. Çünkü bu arkadaş bizi tahrik ediyor, ilk SS'ye baktığınız zaman. "Müptezel zenciler kadın haklarını savunuyor" Çok mantıksız bir role baş kaldırıyorum burada, yani kasıtlı olarak size bir kinim olduğu için değil bunlar. Tamamen IC yollarla ilerliyorum, tavırlarınızı beğenmediğim için. Siz benim aracımın peşine vererek saçma rollere giriş sağlayarak karakterimin sinir ataklarının başlamasına sebep oluyorsunuz , ben zaten bunu size o ortam içinde belirtiyorum.

Kısaca bu şikayette herhangi bir şekilde OOC kin falan yoktur. Bu arkadaş farklı şikayetlere yorum yaptığı için /PM üzerinden arkadaşa gidip yeni bir şikayet oluşturabilirsin dedim. Karakterimin sinirini konuşturduğun için ağır küfürler ediyorum sana karşı. Bu tamamen IC bir süreçtir, Capslock ile küfür etmemin ihlal olduğunu düşünüyorsanız cezasını alabilirim. Bunu tekrarı olmaz, öğrenmiş oluruz. Agresif roller üzerinde sıkı bir izlenim yaparsanız zaten, bu karakterin bize karşı yaptığı saçmalıkları sadece bir fotoğraftan bile anlayabilirsiniz. Teşekkür ederim, kolay gelsin savunmam bitmiştir.

#2 - 19.03.2025 17:31
Savunmada hiç bir kanıt bulunmuyor, yetkili sonuçlandırabilir.   

#3 - 19.03.2025 17:34
Savunmamın desteği senin verdiğin ekran görüntüleridir @patasay Verdiğin görüntülerde, bizi takip ettiğin açık bir şekilde görünüyor. Ben hatta durup sana NE VAR? diyorum. Market caddesinden - Jefferson, Exton bulvarına kadar ulaşan bir lokasyon var arkadaşım. Bizi tahrik ettiğin, açık bir şekilde mevcuttur.

Üstelik arkadaşın Timestamp'ı açık değil, herhangi bir tarih ve saat göstergesi bulunmuyor. Bazı cümlelerim farklı lokasyonlarda kuruldu, market caddesinde ki görüntü biraz saçmalıktan ibaret. Oynama yapılmamış görüntüler isterseniz sevinirim, tarihi ve saati olan bir kaç görüntü.

#4 - 19.03.2025 17:35
Agresif rollerden işlem uygulanır mı bilmem fakat, benim Capslock ile küfürlere etmem tamamen sinir kaynaklı Ic olarak ilerledim. /s yeterli kamladı bütün sinir organlarımı dışarı vurdum. Karar sizin, uygulayacağınız her işleme karşı saygım var. Kolay gelsin savunma tamamen bitmiştir.

#5 - 19.03.2025 17:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 19.03.2025 17:48
Savunmamın desteği senin verdiğin ekran görüntüleridir @patasay Verdiğin görüntülerde, bizi takip ettiğin açık bir şekilde görünüyor. Ben hatta durup sana NE VAR? diyorum. Market caddesinden - Jefferson, Exton bulvarına kadar ulaşan bir lokasyon var arkadaşım. Bizi tahrik ettiğin, açık bir şekilde mevcuttur.

Üstelik arkadaşın Timestamp'ı açık değil, herhangi bir tarih ve saat göstergesi bulunmuyor. Bazı cümlelerim farklı lokasyonlarda kuruldu, market caddesinde ki görüntü biraz saçmalıktan ibaret. Oynama yapılmamış görüntüler isterseniz sevinirim, tarihi ve saati olan bir kaç görüntü.

Oynama yapılmamış görüntüler isterseniz sevinirim, tarihi ve saati olan bir kaç görüntü.

Fotoğrafı büyütürseniz tarih ve saat olduğu gözüküyor,  yönetimi kandırmaya çalışmaktan da işlem görmenizi talep ediyorum. 

Olaya şahit olan kişilerden video görüntüsü bekliyorum, video geldiği zaman şikayeti inceleyecek olan yöneticiyi kandırmaya yönelik hareketleriniz için farklı bir şikayet oluşturucağımı bildirmek isterim.

Benim karakterim morfin bağımlısı, sizin saçmalıklarınıza dayanamıyor bağırarak küfürler etmeye başlıyor. Capslock kullanmam,

- Aşırı ruh hastalığına sahip, rol ortamını bozacak nitelikte ekstrem karakterler (otizm, ADHD vb. gibi gerçek hayatta sık karşılaşılanlar hariç, bu tür roller aynı şekilde abartılmamalıdır. Örneğin hiperaktif bir karakter canlandırıyorsanız damdan dama atlama gibi saçma hareketler yerine /me veya /do üzerinden belirtecek şekilde pasif belirtiler sergilenebilir.)

Rol ortamlarını bozuyorsunuz.

#7 - 19.03.2025 18:20
Polisin yanında hala kufur ediyor felan demişsin attığın ss'in bi tanesinde bile polis yok.

#8 - 19.03.2025 18:39
Kanka anlam veremiyoruz ya senin bu tavırlarına. Sal bizi artık, oluşturduğumuz şikayetin üzerine salça olduğun için seni alakadar etmeyen bir konuya dahil odluğun için sana PM üzerinden yazdım ben onları. Salça olma git farklı bir şikayet oluştur dedim öylede yaptın tebrikler anlayabiliyormuşsun.

Ben imla kurallarıma dikkat ederek bir rol gerçekleştirdim. Sen bizi takip ettiğin için küfürler yedin. Seni savunma moduna alan bir kaç "çeteciye" küfürler ettim kısa kestim ve işime döndüm. Sonrasında sen bizi takip ederek tahrik ettin, yine küfür yedin. İlk gröüntün zaten saçmalıktan ibaret, eğer işleme tabi tutulacaksak tutuluruz. Küfürler tamamen Roleplay içinde gerçekleşti, olayı OOC'e taşıma çabalarını bırakıp rolüne dönmelisin bundan sonra yazdığın hiçbir cümleye yanıt almayacaksın admin kararına bırakalım. Kim kinini konuşturuyor belli oluyor zaten.

#9 - 19.03.2025 18:40
Şahitliğimi onaylıyorum.

Sen bence daha fazla insanların şikayetine bakmadan once ilk kendi şikayetine cevap ver.