Maksimum keyif dayanışma. Skipper isimli kullanıcı geçen günkü şikayete yanlışlıkla etiketlendiğinde (
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169859.0) beni yanlış etiketlemişsiniz diye bile yazmamıştı şimdi mistik bir şekilde spawn oldu buraya savunma yapıyor ne kadar komik. Sizin bu hesap çalınma muhabbeti de aynı şekilde çelişkili bir olay. Yazdığınız yazılar neredeyse aynı ve kullandığınız argümanlarda aynı şekilde bana göre eşleşiyor. Videoyu izleyen üst yönetim ekibi de bunu anlayacaktır.
Hayatımda bu kadar saçma şikayet görmedim yıllardır aynı ekip üyesiyiz birbizimizin karakter ismini alamaz olduk
İstediğiniz kontrolu sağlayın iplerimize bakın sıkıntı yok arkadaş içerlenmiş belli kİ
Ben içerlenmedim sadece şüpheye düşüp şikayet açtım ve bu benim normal olarak bir hakkım niteliğinde ve ben bu hakkımı kullanıyorum. Her şikayet yediğinde veya yediğinizde diyelim bir kabahatiniz oluyor işte arkadaş içerlenmiş bize kin tutmuş tarzında ithamlar kullanıyorsunuz. Bu kadar ben çürük bir kafa yapısı görmedim. A kişisi sana şikayetini açar sen B kişisi olarak savunmanı yapar sonuçlanmasını beklersin bu kadar basit. Olayı bu kadar derinlere sokacak ne var ki?
Videonun 0:44. saniyesinde Skipper hesabında: "aslanlar yapar
" ibaresini görüyoruz. Diğer sağ taraftaki Chibz hesabında ise: "aslan kardeş" ve aşağı tarafta görüldüğü gibi
tarzı emojiler dikkatimizi çekiyor. Yapılan yorumları sanki aynı kişi yapıyormuş gibi bir durum söz konusu.
Şakamısım dostum? İnanılmaz ya bu gosterdiğin emojileri herkes atıyor, herkes dostunu etiketleyip başarılar diliyor, herkes yeni açılan birliklere başarılar yazıyor. Amacın ne? Şikayet açayım belki adminler anlamadan banlar falan kafasındamısın? Çok saçma, hayatını merak ediyorum
Gösterdiğim emojileri herkes atıyor ama senin aynı karakter ismini alman, Skipper hesabının hesap çalınma muhabbetleri ve aynı argümanlar beni şüpheye düşürdü bariz olarak kontrol edilse yüksek ihtimalle senin hesabın olduğu ortaya çıkacaktır. Üst yönetimden kontrolü sağlarlar merak etme bekleyelim bakalım.
Savunmalarınızı yaptıysanız ileti atmayın ve şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim. Şikayetle alakası olmayıp ileti atanları da cezalandırırsanız sevinirim, süreci uzatıyorlar...