Konu: [18.03.2025 - Jazeel Conners] MultiAccount  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2025 00:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jazeel Conners @Chibz ve ikincil hesabı @Skipper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Forum ve Oyun Şüphesi

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şimdi şüphelerimi tek tek dile getireceğim ki siz forum ekibi de benim sunacağım eklerle beraber şüphelerin nasıl normal bir duruma döneceğini göreceksiniz;

17.03.2025 tarihinde Jazeel Conners yani @Chibz forum isimli kullanıcıya yaptığı kural ihlallerinden dolayı bir şikayet oluşturdum. Şikayeti oluştururken forum üzerindeki karakter detayları kısmına Jazeel_Conners ismini yazdım ve enter tuşuna bastım. Beni @Skipper isimli forum hesabına yönlendirdi. Hatta açtığım şikayette yanlış hesabı mentionladım diye ileti olarak geçip düzelttim ama bir terslik olduğunu fark ettim. Bende forumuna giriş yapıp karakterlere baktım ve Eski/Kapalı karakterler kısmında Jazeel Conners ismini gördüm. Skipper isimli hesabın ceza kayıtlarına baktığımda geçenlerde 99999999999 dakika probation cezası aldığını gördüm. Ana karakterinde bu cezayı almış ve erişimi bir nevi kısıtlanmış. 99999999999 dakikalık bir jaili var OOC olarak.

Yüksek ihtimalle o hesap terse düşünce bu hesaba geçiş sağlamış diye yorumladım. Sonrasında tek tek iki hesabın attığı iletileri kontrol ettim hatta video kaydıyla beraber karşılaştırdım. Video kaydını aşağı eklere bırakırım. İletileri kontrol ettiğimde her iki hesapta da argümanlar aynı. Atılan iletilerde genelde iki hesapta da karakter tanıtımlarına ve oluşum tanıtımlarına mesaj atılmış ve mesajlar bazı yerlerde sanki aynı kişi tarafından atılmış gibi uyuşuyor. Videonun 0:44. saniyesinde Skipper hesabında: "aslanlar yapar  :sampanya:" ibaresini görüyoruz. Diğer sağ taraftaki Chibz hesabında ise: "aslan kardeş" ve aşağı tarafta görüldüğü gibi  :sampanya: :sampanya:  :o tarzı emojiler dikkatimizi çekiyor. Yapılan yorumları sanki aynı kişi yapıyormuş gibi bir durum söz konusu. Videodaki 2:05. saniyeye geldiğimizde aynı uzak mesafede iki üç adet screenshot görüyoruz ve nedense grafik paketleri bile aynı gibi duruyor.

Açıkça söyleyeyim bunlar benim görmüş olduğum ve beni şüpheye düşüren bir kaç pürüzden ibaret. Bu pürüzlerin giderilmesi için son sözü yönetici ekibe bırakıyorum. Gerekli kontrollerin sağlanması şart. Tek bir ismin iki farklı hesapta da kullanılması ve yapılan iletilerin benzerliği beni gerçekten şüpheye düşürdü. Kontrol edilirse harika olur, iyi çalışmalar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üst yöneticiler şikayeti incelerse daha harika olur. Tekrardan iyi çalışmalar dilerim. Ayriyetten iki farklı forum hesabında da aynı ismi kullanmak yasal değil diye biliyorum.

« Son Düzenleme: 19.03.2025 22:00 Millennium »

#1 - 19.03.2025 09:05
Hayatımda bu kadar saçma şikayet görmedim yıllardır aynı ekip üyesiyiz birbizimizin karakter ismini alamaz olduk :D :D
İstediğiniz kontrolu sağlayın iplerimize bakın sıkıntı yok arkadaş içerlenmiş belli ki  >:( :D :(

#2 - 19.03.2025 09:16
Videonun 0:44. saniyesinde Skipper hesabında: "aslanlar yapar  :sampanya:" ibaresini görüyoruz. Diğer sağ taraftaki Chibz hesabında ise: "aslan kardeş" ve aşağı tarafta görüldüğü gibi  :sampanya: :sampanya:  :o tarzı emojiler dikkatimizi çekiyor. Yapılan yorumları sanki aynı kişi yapıyormuş gibi bir durum söz konusu.
Şakamısım dostum? İnanılmaz ya bu gosterdiğin emojileri herkes atıyor, herkes dostunu etiketleyip başarılar diliyor, herkes yeni açılan birliklere başarılar yazıyor. Amacın ne? Şikayet açayım belki adminler anlamadan banlar falan kafasındamısın? Çok saçma, hayatını merak ediyorum

#3 - 19.03.2025 16:25
Merhabalar, probation da oldugum iddia edilmiş arkadaş tarafından ama düşünemiyor ki karakter son girişine baktığında ve ceza kayıtına baktığımızda en son 4,6 gün önce aktifmişim oyunda.
Probation cezasına gelirsek ise o ceza kaydı bana ait değil hesabım çalındı daha sonra böyle bir ceza ile ban yedi hesab. Unban döneminde kanıtlarımla beraber hesabımı açtırtdım ancak ceza kaydını adminler silmedi, böyle kalması gerekiyormuş. Kapatılan 42725 İD li forum ticketine bakarsa şikayeti inceleyen admin ne demek istediğimi anlayacaktır.
Multiaccounta gelirsen ise arkadaş tamamen içerlenmiş hesabım 99999 inceleme yemiş falan bende yeni hesaba geçmişim tarzı. Güzel hikaye ama ben ne ban yede 999999 dk jailde değilim aktif olarakta oynuyorum. Herhangi multi konusuda söz olamaz Chibz ile yılların arkadaşıyız kontrol edilebilir.

#4 - 19.03.2025 20:48
 :sampanya: :sampanya: :sampanya:
Efsane emoji, hep kullanıcam, lütfen şikayet açmayın...  :'(

#5 - 19.03.2025 21:39
Maksimum keyif dayanışma. Skipper isimli kullanıcı geçen günkü şikayete yanlışlıkla etiketlendiğinde (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169859.0) beni yanlış etiketlemişsiniz diye bile yazmamıştı şimdi mistik bir şekilde spawn oldu buraya savunma yapıyor ne kadar komik. Sizin bu hesap çalınma muhabbeti de aynı şekilde çelişkili bir olay. Yazdığınız yazılar neredeyse aynı ve kullandığınız argümanlarda aynı şekilde bana göre eşleşiyor. Videoyu izleyen üst yönetim ekibi de bunu anlayacaktır.

Hayatımda bu kadar saçma şikayet görmedim yıllardır aynı ekip üyesiyiz birbizimizin karakter ismini alamaz olduk
İstediğiniz kontrolu sağlayın iplerimize bakın sıkıntı yok arkadaş içerlenmiş belli kİ
Ben içerlenmedim sadece şüpheye düşüp şikayet açtım ve bu benim normal olarak bir hakkım niteliğinde ve ben bu hakkımı kullanıyorum. Her şikayet yediğinde veya yediğinizde diyelim bir kabahatiniz oluyor işte arkadaş içerlenmiş bize kin tutmuş tarzında ithamlar kullanıyorsunuz. Bu kadar ben çürük bir kafa yapısı görmedim. A kişisi sana şikayetini açar sen B kişisi olarak savunmanı yapar sonuçlanmasını beklersin bu kadar basit. Olayı bu kadar derinlere sokacak ne var ki?

Videonun 0:44. saniyesinde Skipper hesabında: "aslanlar yapar  :sampanya:" ibaresini görüyoruz. Diğer sağ taraftaki Chibz hesabında ise: "aslan kardeş" ve aşağı tarafta görüldüğü gibi  :sampanya: :sampanya:  :o tarzı emojiler dikkatimizi çekiyor. Yapılan yorumları sanki aynı kişi yapıyormuş gibi bir durum söz konusu.
Şakamısım dostum? İnanılmaz ya bu gosterdiğin emojileri herkes atıyor, herkes dostunu etiketleyip başarılar diliyor, herkes yeni açılan birliklere başarılar yazıyor. Amacın ne? Şikayet açayım belki adminler anlamadan banlar falan kafasındamısın? Çok saçma, hayatını merak ediyorum
Gösterdiğim emojileri herkes atıyor ama senin aynı karakter ismini alman, Skipper hesabının hesap çalınma muhabbetleri ve aynı argümanlar beni şüpheye düşürdü bariz olarak kontrol edilse yüksek ihtimalle senin hesabın olduğu ortaya çıkacaktır. Üst yönetimden kontrolü sağlarlar merak etme bekleyelim bakalım.

Savunmalarınızı yaptıysanız ileti atmayın ve şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim. Şikayetle alakası olmayıp ileti atanları da cezalandırırsanız sevinirim, süreci uzatıyorlar...

#6 - 20.03.2025 02:13
Maksimum keyif dayanışma. Skipper isimli kullanıcı geçen günkü şikayete yanlışlıkla etiketlendiğinde (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169859.0) beni yanlış etiketlemişsiniz diye bile yazmamıştı şimdi mistik bir şekilde spawn oldu buraya savunma yapıyor ne kadar komik.
Herkes senin gibi işsiz gücsüz hayatı samp, delik içinde beyazlık arayıp şikayet açacak kadar sanala gömülü değil. Genel olarak oyun oynamayı bıraktım, ara sıra keyfine giriyorum. İnan ki banlanmak bana koymaz, ama sana demek ki yeterince koymuşuz dostum bu beni rahatlatdı.
Ayrı olarakta etiketlenen şikayete dediğim gibi oyun oynamadığım ve foruma girmediğim için cevaplamadım. Bu şikayetdende arkadaşlarımın dc üzerinden bana yazdıkları üzerine haberim oldu. Kısaca bu kadar takma kanka, biraz daha geçmişimizi ara belki aynı kişi falanızdır, belki ikiz, belkide biriz.  ::) :D

#7 - 20.03.2025 05:15
Maksimum keyif dayanışma. Skipper isimli kullanıcı geçen günkü şikayete yanlışlıkla etiketlendiğinde (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169859.0) beni yanlış etiketlemişsiniz diye bile yazmamıştı şimdi mistik bir şekilde spawn oldu buraya savunma yapıyor ne kadar komik.
Herkes senin gibi işsiz gücsüz hayatı samp, delik içinde beyazlık arayıp şikayet açacak kadar sanala gömülü değil. Genel olarak oyun oynamayı bıraktım, ara sıra keyfine giriyorum. İnan ki banlanmak bana koymaz, ama sana demek ki yeterince koymuşuz dostum bu beni rahatlatdı.
Ayrı olarakta etiketlenen şikayete dediğim gibi oyun oynamadığım ve foruma girmediğim için cevaplamadım. Bu şikayetdende arkadaşlarımın dc üzerinden bana yazdıkları üzerine haberim oldu. Kısaca bu kadar takma kanka, biraz daha geçmişimizi ara belki aynı kişi falanızdır, belki ikiz, belkide biriz.  ::) :D

56 level adam diyor bana bunu harbi patlattın beni çok fena.

#8 - 24.03.2025 13:39
İnceliyoruz.