Öncelikle neden böyle bir şikayet açtığını anlayabilmiş değilim. Umarım NOOBDM'in ne tür bir ihlal olduğunu biliyorsundur. Kötü bir niyet taşımadan yönetimi kandırmaya çalışmadığını varsayarak, bu şikayeti acemiliğine veriyorum.
Öncelikle, Saveliy_Kuznetsov adlı karakter ile birlikte işletmesini yaptığımız çamaşırhanenin kepenklerinin üzerine, daha önce sorun yaşadığımız iki karakterin isimlerini kullanarak "Hayden ve Vito ölümsüzdür, toprak kardeşlerimizi incitmesin." şeklinde bir anıt bırakıyorsunuz.
Hayden_Lawson ve Vito_Killy karakterleri, bizim adımızı kullanarak sunucudaki diğer birliklere sözlü taciz, aşağılama, tehdit ve silahlı saldırı gibi bizden bağımsız eylemler düzenledikleri için rolsel olarak düşman ilan edildiler. Şu anda bu iki karakter forumdan banlı durumda ve siz, bu karakterlerin isimlerini kullanarak bizim aramızdaki sorunları bilerek, özellikle işletmemizin üzerine böyle bir yazı yazıyorsunuz. Rolün devamında seni dükkânın önünde tekrar görüyor ve sana saldırıyorum.
Bunlardan bağımsız olarak belirtmek isterim ki uzun süredir bu sunucuda oynuyorum ve OOC olarak senelerdir herhangi bir ceza almadım. Aynı zamanda, yukarıda belirttiğim gibi bir birlik sahibiyim. Rolsel olarak benimsediğimiz bir mahallede, hele ki sahibi olduğumuz ve genellikle rol yaptığımız çamaşırhanenin önünde sana ya da bir başkasına sebepsiz yere saldırmamın gerçekçi olmayacağının farkına herkes varabilir.
Anlamsız bir şikayet için uzun zamandır savunma yapmamış olmamın şerefine, gereğinden fazla detaylı bir savunma yaptım. Yöneticilerin işlerini daha fazla zorlaştırmamak ve seninle gereksiz bir tartışmaya girmemek adına bundan sonra bu konuda herhangi bir mesaj atmayacağım. Şikayet sonuçlanabilir.