Konu: prokhaled noobdm  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 18.03.2025 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Selidov_Zakharovich @prokhaled

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Durduk yere beni dövdü, hiçbir şey dememe rağmen.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noobdm attı beni dövdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 18.03.2025 20:46
Öncelikle neden böyle bir şikayet açtığını anlayabilmiş değilim. Umarım NOOBDM'in ne tür bir ihlal olduğunu biliyorsundur. Kötü bir niyet taşımadan yönetimi kandırmaya çalışmadığını varsayarak, bu şikayeti acemiliğine veriyorum.

Öncelikle, Saveliy_Kuznetsov adlı karakter ile birlikte işletmesini yaptığımız çamaşırhanenin kepenklerinin üzerine, daha önce sorun yaşadığımız iki karakterin isimlerini kullanarak "Hayden ve Vito ölümsüzdür, toprak kardeşlerimizi incitmesin." şeklinde bir anıt bırakıyorsunuz.

Hayden_Lawson ve Vito_Killy karakterleri, bizim adımızı kullanarak sunucudaki diğer birliklere sözlü taciz, aşağılama, tehdit ve silahlı saldırı gibi bizden bağımsız eylemler düzenledikleri için rolsel olarak düşman ilan edildiler. Şu anda bu iki karakter forumdan banlı durumda ve siz, bu karakterlerin isimlerini kullanarak bizim aramızdaki sorunları bilerek, özellikle işletmemizin üzerine böyle bir yazı yazıyorsunuz. Rolün devamında seni dükkânın önünde tekrar görüyor ve sana saldırıyorum.

Bunlardan bağımsız olarak belirtmek isterim ki uzun süredir bu sunucuda oynuyorum ve OOC olarak senelerdir herhangi bir ceza almadım. Aynı zamanda, yukarıda belirttiğim gibi bir birlik sahibiyim. Rolsel olarak benimsediğimiz bir mahallede, hele ki sahibi olduğumuz ve genellikle rol yaptığımız çamaşırhanenin önünde sana ya da bir başkasına sebepsiz yere saldırmamın gerçekçi olmayacağının farkına herkes varabilir.

Anlamsız bir şikayet için uzun zamandır savunma yapmamış olmamın şerefine, gereğinden fazla detaylı bir savunma yaptım. Yöneticilerin işlerini daha fazla zorlaştırmamak ve seninle gereksiz bir tartışmaya girmemek adına bundan sonra bu konuda herhangi bir mesaj atmayacağım. Şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 18.03.2025 20:55
Selamlar, Vito ve Hayden dediğin karakterler ile pek bir alakam yok. Saveliy mi nedir o kadar beni yanına fotoğraf çekinmem için çağırdı, kendisi bir arkadaşım. Ne sizin oluşumunuzu biliyorum ne o duvardaki yazının anlamını. Bir de orada sen bile yoktun, duvara yazı yazdığımızdan nasıl haberin oldu? Orada duvara yazı yazarken veya bana saldırdığın zaman emote attığına dair bir kanıtın bulunuyor mu? İki sorumun cevabını merak ediyorum, gerçekten anlamsız ve uzun bir savunma yapmışsın. Ona bakılırsa sunucuda ki herkes tanıtıma atılan ss lere bakarak rol yapsın?

#3 - 18.03.2025 22:23
Günlerdir bölgemize gelip troll yapıyorsunuz, orada mekanımıza gelip tuhaf tuhaf hareketler ediniyor sizi dövmesi normal

#4 - 18.03.2025 22:44
Beni alıntıladığınız için yazıyorum. Caleb karakterinin olayla alakası yok, benimle role girdiğine dair bir kanıtınız varsa atabilirsiniz.

#5 - 18.03.2025 22:47
Günlerdir bölgemize gelip troll yapıyorsunuz, orada mekanımıza gelip tuhaf tuhaf hareketler ediniyor sizi dövmesi normal
Benim trollediğime dair kanıtın varsa şikayet açabilirsin, dün oyunda yoktum olan biteni bilmiyorum.

#6 - 18.03.2025 22:47
Karar değiştirildi, savunma yeterli.
« Son Düzenleme: 18.03.2025 23:48 Apollon »