Konu: Saveliy_Kuznetsov - Yaralı rolü ihlali  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 17.03.2025 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Saveliy_Kuznetsov  @Pnewhawk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2025  15:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.

- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yaralı durumunda bulunuyor ne yaralı rolü yapıyor, ne rol yapıyor, ayağa kalktıktan sonra küfür etmeye devam ediyor.  Rolü incelediğiniz zaman kişinin saçma bir şekilde agresif rol yaptığını görebilirsiniz orada iki diyalog halindeyim.   Ayağa kalktıktan sonra yaralı rolü yapmayıp küfür ediyor. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.03.2025 18:11
Karakterim yaralı konum üzerindeyken herhangi bir şekilde hakarette bulunmadım, üstelik saçma bir rol çizgisi olduğunu düşünmüyorum. KaYaralı konumdan kalktıktan sonra gerekli rolleri tamamladım. Karakterimin rol yapmadan kalkıp koştuğuna dair bir kanıt göremiyorum, üstelik karakterin üçüncü kişi ve seninle herhangi bir diyalogumuzun olduğunu düşünmüyorum.

#2 - 17.03.2025 19:05
Bir brawl sonrası ona hakaret, küfür etmek yerine yaralı rolünüzü yapıp bölgeden uzaklaşmalısınız.

Yaralı Kural İhlalinden cezalandırılacak.