Konu: Steven_luetticke refuserp-nonrp  (Okunma sayısı 273 defa)

#0 - 16.03.2025 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kursnbest  Steven_Luetticke

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @YuSuF4406 Sonny_Calabrese @vynexia Luka_Aslanadze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.40/ 16.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
----
FearRP ihlali
----
Refuse RP
----
God kullanımı.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakter önce kendi R19'u olan kişiyi tanımıyor, ardından kapı kapalıyken dışarıya kaçıyor. desert eagle'den 3 hit yemesine rağmen full hp geziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterin cezasız kalmamasını bu rolleri r20 ve r19'lara karşı yaptığını bilerek değerlendirilmesini istiyorum.

#1 - 16.03.2025 22:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.03.2025 22:09
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 16.03.2025 22:21
NonRp'lik bir durum yok, siz emoteyle silah çektiniz sadece kapı sistemsel kitli değildi ve bende kaçtım.

#4 - 16.03.2025 22:53
NonRp'lik bir durum yok, siz emoteyle silah çektiniz sadece kapı sistemsel kitli değildi ve bende kaçtım.
yani nonrp yaptığını kendin kabul etmiş oluyorsun.

#5 - 16.03.2025 23:20
Non Rp değil 10 yıldır rol yapıyorum ilk defa böyle saçma bir şikayet gördüm.
Ayrıca IC olarak ben o karakterleri ilk defa gördüm bu olaydan 5-6 saat önce beni OOC olarak davet ettiniz ben sizle hiçbir role girmedim, r19 r20 olayı falan o işleri geç.
Bunun da loglarına bakılabilir.
Hiçbir şekilde hiçbir yerde suçum yok, loglarda her şey belli olacak.
Madem sizin birliğinizdeyim ya IC olarak tanıyorum ya, IC olarak önceden tanıştığımızın/konuştuğumuzun ss'ini atın o halde.

#6 - 16.03.2025 23:30
Bende o olaydaydım Kapı kilitli değildi kilitli olsa arkadaşım nasıl çıksın demi?

#7 - 17.03.2025 00:14
Bende o olaydaydım Kapı kilitli değildi kilitli olsa arkadaşım nasıl çıksın demi?
roleplay sunucusunda emotesinin verilmiş olduğu şeye uymak zorunda olduğunuzu bilmeniz gerekiyor

#8 - 17.03.2025 04:02
Şikayeti incelemedim Samuel kardeşim ne yapsa haklıdır. Steven_Luetticke isimli oyuncu gavatlık kural ihlalinden dolayı maalesef 450 dakika ceza almıştır. üzgünüm...

#9 - 17.03.2025 04:16
Şikayeti incelemedim Samuel kardeşim ne yapsa haklıdır. Steven_Luetticke isimli oyuncu gavatlık kural ihlalinden dolayı maalesef 450 dakika ceza almıştır. üzgünüm...
Teşekkür ederim kardeşim. Ardını yaktıysam ne mutlu bana.
Ha bu arada videoyuda iyi ki kanıt almışssınız şeref madalyam sayarım, Steven gibi taşşaklısı gelmemiştir piyasaya.

;)