O araç zaten patlamayacaktı, zaten araç kendiliğinden düzeliyor. İlaveten /park veya saklama gibi bir bug yapmanın bir amacı yok, üstelik zaten bu sunucuda support görevi yapıyorum. Diğer insanların yapmaması gereken şeyleri emin ol ben hiç yapmam, şimdiye kadar yapmadım bundan sonra da yapmam. Aracı çalıştırdı diyorsun, alışkanlık olarak direkt aracı çalıştırdım fakat hiç bir şekilde NON-RP yaparak bir şey olmamış gibi devam etmedim, durdum ve rolüme devam ettim. Daha fazla ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.
Araç kullanılmaz hale gelecekti, kendiliğinden düzelmiyor. Hasarlı şekilde olduğu yere spawn oluyor. Motorunu çalıştırman imkansız. Bence de bug yapmanın bir amacı yok, support görevi yapıyorsun ve bu durumda bile /park yazarak aracın kullanılamaz hale gelmeden kurtarıyorsun.
Eğer aracı saklayıp çıkarmış olsaydım aracın dışında olurdum, yani f'e basarak araca binip çalıştırmam gerekecekti, fakat video'da gözüktüğü üzere araç düzelmesiyle benim içinde olmam aynı anda, aracı saklayıp çıkarsaydım bariz bir şekilde belli olurdu zaten. Ve o hızla nasıl araç saklanıp çıkarılacak onuda merak ediyorum, saliselik bir durum var çünkü. Esmeralda karakteri zaten afk bir şekilde aracın içerisindeydi, afk'dan döndüğü için araçtan atması gayet normal.
Aracı saklayıp çıkarmadın, /park yazdın. /park yazınca tekrar sürücü koltuğunda oluyorsun. Araçta başka biri varsa o araç dışına atılıyor. AFK'dan döndüğü için falan atmıyor yani, /parkta atıyor direkt.
Anlamakta zorluk çekiyorsun, ya da hatanı gördün anlamamış gibi yaparak burada algı yapıyorsun.
Dediklerimi sana gecenin bu saatinde video olarak hazırladım, belki şimdi anlarsın demek istediklerimi.
Bu videolarda /park komudunu göreceksin, buyur izle.
Yaptığın net ortada dostum.