Konu: Raiden Carter Bug Abuse  (Okunma sayısı 477 defa)

#0 - 13.03.2025 01:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raiden Carter @MHDYV
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.03.2025 21:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla çarpışıyoruz, aracı takla atıyor. Tam araç patlayacakken saklayıp çıkartıyor. Aracı patlamıyor, videoda görüldüğü gibi motoru çalıştırıp devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi tam araç patlayacakken böyle bir bug yaparak aracı kurtarıyor. Moderatör konumunda olan kişinin böyle üstünlük sağlayacak bir hareket yapmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.

#1 - 13.03.2025 01:54
Herhangi bir bug  söz konusu değil, aracın motor ömrü düşük olduğu için kendiliğinden kapanıyor. Araç kendiliğinden düzeldi zaten. Araç düzeldikten sonra motoru çalıştırıp olduğum yerde duruyorum, video'nun devamını koyarsan anlaşılıcaktır. OOC Kin ile şikayet açıyorsunuz. Bir anda 3 kişi olup saldırıyorsunuz zaten. Video'yu kırpmadan tam halini koyarsan herşey net olarak gözükecektir. Aracı çalıştırsam bile kıpırdamıyorum, olduğum yerde kalıp role devam ediyorum.

#2 - 13.03.2025 01:59
 https://hizliresim.com/7i21eyi Neden mix yapıyorsunuz olmuyo böyle dediğimde ise bu şekilde bir cevap veriyorsun. "saçma sapan konuşma" diyerek zaten ortak nezaketten uzak bir şekilde konuşuyorsun. Tamamen kin ile açılmış bir şikayettir,  https://streamable.com/ag2g95 Arkadaşın burada'da CarRamming yaptığı bariz ortada, aramızdaki samimiyete dayanarak uzlaşıp şikayeti geri çektim, fakat arkadaşlar kinlenince böyle bir şikayet oluşturmuşlar.

#3 - 13.03.2025 02:07
https://hizliresim.com/7i21eyi Neden mix yapıyorsunuz olmuyo böyle dediğimde ise bu şekilde bir cevap veriyorsun. "saçma sapan konuşma" diyerek zaten ortak nezaketten uzak bir şekilde konuşuyorsun. Tamamen kin ile açılmış bir şikayettir,  https://streamable.com/ag2g95 Arkadaşın burada'da CarRamming yaptığı bariz ortada, aramızdaki samimiyete dayanarak uzlaşıp şikayeti geri çektim, fakat arkadaşlar kinlenince böyle bir şikayet oluşturmuşlar.

:D :D neden mixing yapıyorsunuz diyorsun, bu konuda şikayetin varsa kanıtlarını alıp şikayet açarsın, sunucuya karakter başvurusu atarken bile bu soruluyor, bir ihlal durumunda ne yaparsın diye, sen oraya PM atıp rahatsız ederim mi yazdın? Neyse. OOC kin falan demişsin, tekrar şikayet açan sensin? :D

Herhangi bir bug  söz konusu değil, aracın motor ömrü düşük olduğu için kendiliğinden kapanıyor. Araç kendiliğinden düzeldi zaten. Araç düzeldikten sonra motoru çalıştırıp olduğum yerde duruyorum, video'nun devamını koyarsan anlaşılıcaktır. OOC Kin ile şikayet açıyorsunuz. Bir anda 3 kişi olup saldırıyorsunuz zaten. Video'yu kırpmadan tam halini koyarsan herşey net olarak gözükecektir. Aracı çalıştırsam bile kıpırdamıyorum, olduğum yerde kalıp role devam ediyorum.

Aracın zaten hasar alıp çalışmayacak duruma gelecekti, motor ömrüyle alakası yok. Araç kendinden düzeldi diyorsun, araç yok olup tekrar geliyor. Saklayıp çıkarıyorsun, saklayıp çıkarınca yan koltuktaki de araçtan çıkıyor görüldüğü gibi. Burada saklayıp çıkarmayıp /park yazmış da olabilirsin. Her türlü burada bir bug kullanarak aracın kullanılmaz hale gelmesini engelliyorsun. Üstünlük sağlıyorsun. 

Bana 3 kişi oluyorsunuz falan diye niye bu şikayette konuşuyorsun dostum? Videonun tam haliyle benim bi şikayetim yok. Şikayetim senin bug yaparak aracının kullanılmaz hale gelmesini engelliyorsun, sonra çalıştırıyorsun. Araç patlamıyor.

#4 - 13.03.2025 03:01
O araç zaten patlamayacaktı, zaten araç kendiliğinden düzeliyor. İlaveten /park veya saklama gibi bir bug yapmanın bir amacı yok, üstelik zaten bu sunucuda support görevi yapıyorum. Diğer insanların yapmaması gereken şeyleri emin ol ben hiç yapmam, şimdiye kadar yapmadım bundan sonra da yapmam. Aracı çalıştırdı diyorsun, alışkanlık olarak direkt aracı çalıştırdım fakat hiç bir şekilde NON-RP yaparak bir şey olmamış gibi devam etmedim, durdum ve rolüme devam ettim. Daha fazla ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

#5 - 13.03.2025 03:19
Eğer aracı saklayıp çıkarmış olsaydım aracın dışında olurdum, yani f'e basarak araca binip çalıştırmam gerekecekti, fakat video'da gözüktüğü üzere araç düzelmesiyle benim içinde olmam aynı anda, aracı saklayıp çıkarsaydım bariz bir şekilde belli olurdu zaten. Ve o hızla nasıl araç saklanıp çıkarılacak onuda merak ediyorum, saliselik bir durum var çünkü. Esmeralda karakteri zaten afk bir şekilde aracın içerisindeydi, afk'dan döndüğü için araçtan atması gayet normal.

#6 - 13.03.2025 03:45
O araç zaten patlamayacaktı, zaten araç kendiliğinden düzeliyor. İlaveten /park veya saklama gibi bir bug yapmanın bir amacı yok, üstelik zaten bu sunucuda support görevi yapıyorum. Diğer insanların yapmaması gereken şeyleri emin ol ben hiç yapmam, şimdiye kadar yapmadım bundan sonra da yapmam. Aracı çalıştırdı diyorsun, alışkanlık olarak direkt aracı çalıştırdım fakat hiç bir şekilde NON-RP yaparak bir şey olmamış gibi devam etmedim, durdum ve rolüme devam ettim. Daha fazla ileti gelmeyecektir. Sonuçlanabilir.

Araç kullanılmaz hale gelecekti, kendiliğinden düzelmiyor. Hasarlı şekilde olduğu yere spawn oluyor. Motorunu çalıştırman imkansız. Bence de bug yapmanın bir amacı yok, support görevi yapıyorsun ve bu durumda bile /park yazarak aracın kullanılamaz hale gelmeden kurtarıyorsun.

Eğer aracı saklayıp çıkarmış olsaydım aracın dışında olurdum, yani f'e basarak araca binip çalıştırmam gerekecekti, fakat video'da gözüktüğü üzere araç düzelmesiyle benim içinde olmam aynı anda, aracı saklayıp çıkarsaydım bariz bir şekilde belli olurdu zaten. Ve o hızla nasıl araç saklanıp çıkarılacak onuda merak ediyorum, saliselik bir durum var çünkü. Esmeralda karakteri zaten afk bir şekilde aracın içerisindeydi, afk'dan döndüğü için araçtan atması gayet normal.

Aracı saklayıp çıkarmadın, /park yazdın. /park yazınca tekrar sürücü koltuğunda oluyorsun. Araçta başka biri varsa o araç dışına atılıyor. AFK'dan döndüğü için falan atmıyor yani, /parkta atıyor direkt.

Anlamakta zorluk çekiyorsun, ya da hatanı gördün anlamamış gibi yaparak burada algı yapıyorsun.
Dediklerimi sana gecenin bu saatinde video olarak hazırladım, belki şimdi anlarsın demek istediklerimi.
Bu videolarda  /park komudunu göreceksin, buyur izle.
Yaptığın net ortada dostum.

#7 - 13.03.2025 03:48

Bunu da arkadaşım denemek için çekti, durum aynen bu. Şikayete attığım videoda da birebir bu yaşanıyor. Sen bunu bilerek yapıyorsun dostum, istemeden /park yazmak mümkün değil bildiğim kadarıyla.

Ayrıca adminler bunu bir bug bildirimi olarak da alabilirler, arkadaş da bu bugu bilip kullanan birisi. Sayesinde biz de gördük.

#8 - 24.03.2025 23:11
@Sylas dostum arkadaşın yaptığı durumu açık ve net şekilde kanıtladığımı düşünüyorum, ne zaman bakılır tahmini?

#9 - 11.04.2025 01:32
neredeyse 1 ay oldu, bu bölüme şikayet açıpta en detaylı şekilde yapılan durumu gösteren şikayet bu şikayet diye düşünüyorum ama hala bir yanıt alamadım. @Sylas @BYyaho