Konu: [11.03.2025 - Ezequiel_Lages] Deathmatching (DM)  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 12.03.2025 07:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezequiel_Lages / https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=41333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.03.2025 / 23.06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sebepsiz ve emotesiz bir şekilde üstüme sürerek ezdi. Karakterimin üstünde ölene kadar bekledi. Abraham adlı karakterinde IC olarak arkadaşını uyardığını ve buna rağmen halen devam ettiğine şahit olabilirsiniz. Sunucunun huzurunu kaçırıp oyun zevkimizi yerle bir etmelerine ne gerek var?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): n/a

#1 - 12.03.2025 15:24
@lavidalocax Savunma iletiniz.

#2 - 13.03.2025 04:46
Selamlar, ilk oncelikle orada reklam vermeye gidiyordum ve reklam vermeden giderken kişi sopayla gelip önümde durdu. Bende istemsizce kişiye çarptım ve yaralıya düştü. Abraham Bennet karakteride zaten "oğlum yapma yapma" Terimini karşıdaki kişiye söyledi sopayla arabaya vurmaya çalısınca. Kişinin uzerinden istemsizce geçtim zaten canı 1 miş. Savunmam bu kadar tarafımca daha fazla ileti gelmiyicek. Kişinin yeteri kadar kanıtının olmadıgını dusunuyorum. Sadece arabayla yanlıslıkla ona çarptıgımın kanıtını almış. Yani herkes o zaman birinin onune atlayıp SS Alırdı ve işlem uygulatırdı. Art niyetli kişiliğiniz yüzünden size yapıcak bir açıklamam yok şikayeti açan taraf.

İyi forumlar.

#3 - 13.03.2025 11:40
SS'lerde herşey ortada. Buna rağmen savunma asılsızca yapılıyor. Benim için önemli olan sunucunun huzurunu kaçıran şahısların cezalandırılması. Yoksa benim hiçbir çıkarım yok. Bugün bana yarın başkasına. Sanal burası. Herşey mümkün.
« Son Düzenleme: 13.03.2025 12:26 Duck »

#4 - 13.03.2025 15:43
Şikayet incelendi.

Sonuç:

Kanıtlarda görüldüğü ve savunmada itiraf edildiği gibi Miguel karakterine geçerli bir sebep olmadan araçla hasar verilmiş, şikayet açılan tarafın sicil geçmişide göz önünde bulundurularak gerekli işlemin uygulanacağını bildiriyorum.

K&A