Konu: Dustin Williams - Jamien Joyner  (Okunma sayısı 464 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2025 19:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dustin Williams @Rip_Williams - Jamien_Joyner @RuLinG57

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2025 - 16.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Power Gaming, Fear RP, Spawnkill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pedrotti Suç Ailesi ve Crystal Mafia Block arasında gerçekleşen savaşta mensubu olduğum Pedrotti birliğinden 3 arkadaşımla beraber rakiplerimizin bölgesine motorlarla Drive-By atarak taciz ateşi gerçekleştirdik. Bu esnada şikayet açtığım iki karakter ise bölgelerinin içerisinde bulunan işletmeye giriş yaptı. Bende peşlerinden girdiğim esnada henüz spawn olmamışken, hareket bile edemiyorken ikili etrafımı sarıp vurmaya başladı. Elimde silahım var, arkadaşlar silahsız. PG ve Fear rp, Spawn kill kural ihlali mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/17842521/Ekran_Goruntusu__19_.png - burada arkadaşlarım diğer birlik üyelerine saldırırken ben içeri giriş yapıyorum.

https://www.upload.ee/image/17842530/Ekran_Goruntusu__29_.png - İçeri giriyorum ve Jamien Joyner saldırıyor.

https://www.upload.ee/image/17842531/Ekran_Goruntusu__31_.png - Dustin Williams'ta kervana katılıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını talep ediyorum.

#1 - 11.03.2025 19:45
reis yakışmıyor her dakika bir şikayet, ne yapayım bende gidip o seste açtığınız ekrandan esp şikayeti mi oluşturayım

#2 - 11.03.2025 19:50
reis yakışmıyor her dakika bir şikayet, ne yapayım bende gidip o seste açtığınız ekrandan esp şikayeti mi oluşturayım

Alakan olmayan şikayete yorum atmazsan sevinirim bugün iki etti. Şikayet açtığım oyuncularla aynı birlikte bulunman onlara açtığım şikayete yanıt verebileceğin anlamına gelmez. Burada keyfi şikayet açmıyorum, ihlal yaptığınızı düşünerek şikayet açıyorum.

#3 - 11.03.2025 20:00

Alakan olmayan şikayete yorum atmazsan sevinirim bugün iki etti. Şikayet açtığım oyuncularla aynı birlikte bulunman onlara açtığım şikayete yanıt verebileceğin anlamına gelmez. Burada keyfi şikayet açmıyorum, ihlal yaptığınızı düşünerek şikayet açıyorum.
o halde adamlarınıza sahip çıkın sağda solda hile dilenmesinler

#4 - 11.03.2025 20:12

Her açılan şikayete yorum yapıp insanları kışkırtmaya çalışma. Muhattabı olanlar savunmasını yapar, ihlal varsa adam şikayet açabilir. Buna sadece o karar verir.

#5 - 11.03.2025 20:17
PŞĞÜQWÜPŞĞVQWPŞĞOVQWKŞLĞVQLKNWV OGLUM SENIN SILAHIN VAR DUSMESI GEREKEN SEN DEGILSIN

Arkadaşım sorun silahın olması değil. Arkadaşların spawnkill yapıyor. Forum kurallarına göz atmanı istiyorum. Silahlı bir adamın üstüne yumrukla koşamazsın. Onu da geçtim spawnkill yapamazsın.

#6 - 11.03.2025 20:18

Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bana "Hile Dilenen" arkadaşların discord kullanıcı adını iletmeni istiyorum. Bir başkalarından hile isteyen olduysa (Hiç zannetmiyorum) bizzat birlik yönetimiyle konuşup arkadaşları attıracağım.

dc: semiz55

- bende senden bizzat bu arkadaşın kim olduğunu söylemeni istiyorum  O:-)

#7 - 11.03.2025 20:20
PŞĞÜQWÜPŞĞVQWPŞĞOVQWKŞLĞVQLKNWV OGLUM SENIN SILAHIN VAR DUSMESI GEREKEN SEN DEGILSIN

Arkadaşım sorun silahın olması değil. Arkadaşların spawnkill yapıyor. Forum kurallarına göz atmanı istiyorum. Silahlı bir adamın üstüne yumrukla koşamazsın. Onu da geçtim spawnkill yapamazsın.
reıs full can iceri girmissin tahminimce kokain falanda icmissin hadı dıyelım 140 can, bu adamların ikisinin kas puanını toplasan 10 etmiyor 3 4 saniye içinde max kac hasar yemiş olabilirsin? ekran goruntulerıne baktıgımızda sag tık f olarak değil, direk sol tık atarak kenardan yumruk atarak yere düşürmeden dövdüklerini görüyoruz. Bu yüzden, bu senin hatan, DM sunucularında daha fazla vakit geçirmelisin. Tavsiye veriyorum, istiyorsan yanlış algılayabilirsin, hiç bir problem yok.

#8 - 11.03.2025 20:22

Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bana "Hile Dilenen" arkadaşların discord kullanıcı adını iletmeni istiyorum. Bir başkalarından hile isteyen olduysa (Hiç zannetmiyorum) bizzat birlik yönetimiyle konuşup arkadaşları attıracağım.

dc: semiz55

- bende senden bizzat bu arkadaşın kim olduğunu söylemeni istiyorum  O:-)
allah affetsın attıgın her yeni videoyu ızleyınce daha cok guluyorum cok sagol. Bir de kral, forumda imlanı yuksek seviyede tutuyorsun, IC chat icinde niye full caps, imlasız konuşuyorsun? Arkadaşa rol ve imla dersi verilmesini istiyorum, teşekkürler.

#9 - 11.03.2025 20:23

Silahlı birinide düşüremediğini çok belli ediyorsun zaten dostum.