Şimdi baylar öncelikle burası kimsenin ağlama duvarı değil savunmanızı yapıp geçin, burayı oluşum tanıtımına çevirmeyin.
Şunu da eklemek istiyorum
; 30 dakika içerisinde 3 veya 4 kere sokağa baskın girişiminde bulunup, silahsız afk atan adamları vuruyorsunuz. 30 dakika içerisinde 3 kere, bunun için şikayet açmayı düşünüyordum, fakat oyundan daha fazla soğumanızı istemiyorum. IC'de size karşı yapılan şeyler fazlasıyla can acıtan şeyler zaten. Kimsenin keyfini bozmak, rolünü baltalamak gibi bir amacımız yok. IC'de yaşanan durumları, OOC'ye dökerek bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz, hala yapmaya çalıştığınız şeyi anlamış değilim. İyi forumlar.
Silahsız ve afk, evet sana bir yerden tanıdık gelmiştir değil mi? Ortada yaşanan bir ihlal var ve bu yüzden şikayete yöneliyoruz, haliyle sinirler geriliyor.
Rol zevki baltalamak niyetimiz değil diyorsunuz oluşum tanıtımına dm videosu atıyorsunuz, şikayet açınca da yine mi şikayet MTA sunucusu zannettiniz sanırım. DM videoları paylaşacak kadar düşmedik, düşmeyiz.
Killion karakteriyle Khalil karakteri kardeş gibi bir şey, birbirlerini sevip savunan iki insan. Khalil karakterinin kulağına bu durum gidiyor, yapabileceği bir şey var mı diye soruyor, Killion durumu anlatınca olaylar doğaçlama gelişiyor. Bağın oluşması da şöyle gerçekleşiyor; Crystal hood bölgesinde polisler çeviriyor, Killion önceden beri tanıdığı Khalil'i polislerden kaçırıp kurtarıyor, bir nevi can borcu.
5) SAVAŞ VE ÇATIŞMA KURALLARI
İllegal birlikler, kendilerini alakadar etmeyen durumlar için savaş başlatamazlar.
Bir grupla arası iyi olduğu için savaşa dahil olamaz, yanındaki grupları da savaşa dahil edemezler.İllegal birlikler iyilik melekleri değildir. Büyük bir çıkarları olmadığı sürece bölgesindeki sivil grupların refahı, sistemsel birliğinde olmayan kişileri sevmesinden ötürü ve buna benzer başka sebeplerden ötürü kollama rolüne gidemezler. Ucunda büyük bir çıkar sebebi olması FM tarafına sunulmalı ve izin doğrultusunda yapılmalıdır. FM onay vermeden böyle bir role girişim yasaktır.
Bu yeterli olacaktır.
O sırada panik halinde yumruk attım, daha sonrasında kaçtım zaten. Pm üzerinden mixing yaptıüınız görülüyor, bir sigara için bizi vurup. Tommy Crown karakterini esir alıyorsunuz. Savunmam bu kadar. Kaybettiğiniz savaşı forumda kazanmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca kırpılmış videolar kanet niteliği taşımaz.
Bir dediğin diğerini desteklemiyor, elle tutulacak bir kanıtın yok ihlal yaptığın apaçık ortada. Kaybettiğimiz savaş mı? Komik durum IC olarak shotgunla motora binip, hood basmanız savaşı kazandırmaz. Elle tutulur herhangi bir kanıtınız yok zaten her neyse. Video'nun da neresi kırpılmış söylersen güzel olur.