the sopranos ve yandaşları. Açıklamak istediğim tek bir şey var, kafaya silah dayama mevzusu. Kendi videonda gözüküyor zaten normal bir yerden güvenli bölgeye geçtiğin. Savaşa can atarak girip, kayıpla sonuçlanacağını anladığınızda şikayet açmanız gerçekten komiğime gidiyor. Her neyse, benden daha ileti gelmeyecek, küçük mob gangsterleri kalıtelı rol
Merhaba, aktif rol sırasında takip edip edemediğinizi ne OOC ne de IC olarak anlayamadım. Emin olmak kapsamında arabayla hızlandım ve market caddesine giriş yaptım Gecenin 03.00 gibi zamanında takip edilme rolü aklımın bir ucundan bile geçmezdi açıkcası, tam anlamak ve aktif rolüme devam etmek için bulunduğum konumdan hızlanıp başka bir yere manevra aldım. Benim anlamadığım şey ise şu, o kadar kişi rolde konuşmadan koordine şekilde hareket ederek beni takip ettiniz? Bu arada IC olarak TESADÜFİ bir şekilde karşıma çıkıp bir anda böyle bir rol nasıl gerçekleştirdiniz, onu da anlamadım. Las Venturas Crime Web'e üye olduğumu da birlik listesine bakmadığınızdan eminim kesinlikle. 😄 Hepsi kayıt aldığım video'da bulunmakta, diyeceklerim bu kadar iyi günler, şahitliğimi onaylıyorum.