Konu: Shoda Shino- Peter Muckley : Gbi-Agrasif rol-Yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2025 01:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shoda Shino @kuzguninthehood -Peter Muckley @sukutt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jimmy_Petrille

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10 Mart2025- Saat: 00:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Gbi- Agrasif rol- Trol (Peter Muckley)- Yetersiz oyuncu profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik arkadaşımı iki adamları dövdüğü için uyarıyorum, ardından adamlarına şakraban demem'den dolayı, bana saldırılıp, güvenli bölgede yere düşürülüyor, ekibi tarafın'dan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/5pldw86
https://hizliresim.com/1vlywlb
https://hizliresim.com/j6xyddf

Ek açıklamalar(varsa): Başka ekleyeceğim bir şey bulunmamaktadır.

#1 - 10.03.2025 01:48
Şikayet açmak için şikayet açmışsın  :D

Olay ortada, gereken yapılmış, neden şikayete dönüyor iş anlayamadım, gbi demişsin de orası güvenli bölge de değil, neyse dediğim gibi şikayet açmak için şikayet, iyi forumlar. :colt:

#2 - 10.03.2025 01:49
Selamlar, ic olarak aramızda zaten sorunlar mevcut sizin tarafınızdan bize yapılan hakaretler ve saygısızlıklardan ötürü brawl oldu şikayet açmanı anlamış değilim.Ben seninle role giriyorum sen şikayet açıyorsun.Bana verilen emri ic şekilde uyguladım iki oluşumda birbiri ile sürtüşüyor her yaşanan muhabbeti şikayete yansıtacaksak rol yapmayalım arkadaşlar.Onca insanın içinde birliğin r19'una laf edersen gereği yapılır. Söyleyeceklerim bu kadar.İyi forumlar sonuçlanabilir.

#3 - 10.03.2025 01:53
Orda herhangi bir önüme gelen arkadaşa söyledim, hadi Nicola'nın düşmesini es geçtim, Peter_Muckley ve Kieran_Muckley tarafın'dan Jimmy'e yapılan saldırır trol amaçlı, bunun ss'i mevcut.

#4 - 10.03.2025 01:57
Bu rolde bende varım bu yüzden yazma gereği duydum. Birlik R19'u olarak karakterimin himayesindeki adamlara karşı bana gelip, şakrabanlarını ortamdan çek hitamında bulunursa karakterin, eğer bu karakterim tarafından saygısızlık olarak algılanır ve himayemdeki adamlara bunu söylerim, gereğini yaparlar. Şikayet açmak için açılmış gerçekten. Yazacaklarım bu kadar, iyi roller dilerim.

#5 - 10.03.2025 01:57
Merhaba öncelikle bulunduğumuz yer GBi değil. Bunu geçersek diğer konularda savunmama geçeyim.
Jimmy karakteriyle daha öncesine dayanan bir rolümüz var. Kendileriyle daha önce küfürleşmiştik ve silahla yakuzaların sokağına gelip bizi almak istemişlerdi vesaire. Böyle bir rol geçmişimiz var. O gün silahları olduğu için bir şey yapamadığım için bugün Jimmy karakterini mekan çıkışında tek yakaladım ve o gün silah çekmesiyle o günkü rolle ilgili bir rol döndürdüm. Sonrasında kendisiyle brawl rolü oldu. Kendisi de rolde bir sorun olmayacağını düşünüyor ki şikayet açmadı ve tek yaptığı bu rolü devam ettireceğine dair "/me şahısları aklına kazır." rolü oldu. Yani kendisi de önceki dönen rolle ilgili bu brawl olayının çıktığını biliyor ve ona saldırdığım için benden intikam güdecek bu da çok normal.
Senle olan role gelecek olursak. Ortamda 10 dan fazla yakuza üyesi bulunurken Metsuga karakterine ki bu karakter birliğin r19'u "şaklabanlarını burdan çek" diyerek emirvari konuşuyorsun. Bu şaklabanlar kelimesiyle ilgili Metsuga seninle konuşuyor ve bize dediğini kabul ediyorsun. Yakuza ic olarak bizi elemanları gibi kullanıyor ve bizi koruyor. Hakaretinle birlikte italyanlardan yana davranıyorsun. Tüm bu rol ve gidişattan sonra seni orda dövmemiz olayın içinde gelişen bir şey. Rolde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca yetersiz oyuncu profili ve troll gibi şeyleri de şikayete ekleyerek ne yapmak istediğini anlamadım. Rolde bu dediklerine dair tek bir şey yok, suyu bulandırmaya çalışman gereksiz.
Savunmam bu kadar. Shoda'nın savunmasına katılıyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 02:02 sukutt »

#6 - 10.03.2025 01:59
Orda herhangi bir önüme gelen arkadaşa söyledim, hadi Nicola'nın düşmesini es geçtim, Peter_Muckley ve Kieran_Muckley tarafın'dan Jimmy'e yapılan saldırır trol amaçlı, bunun ss'i mevcut.

Sanırım daha önceki ic olayları ve dönen rolü bilmemen sebebiyle böyle düşünüyorsun. Zaten Jimmy karakterine sebepsiz yere saldırsaydık kişinin kendisi şikayet açardı. Ortada dönen kin güdülen roller var ve bu roller ic olarak hala sürüyor. Kendi düşmende bir problemde olmadığını kabul ettiysen şikayette başka bir sorun kalmıyor.

#7 - 10.03.2025 02:06

O konu hakkında şikayetin varsa açabilirsin, seve seve savunuruz. Konumuz açtığın şikayet.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 02:10 Timodi »

#8 - 10.03.2025 02:23
Şikayet incelendi ve savunmalar geçerli olarak görüldü. KK+