Konu: Ezequiel_Lages  (Okunma sayısı 274 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.03.2025 01:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezequiel_Lages

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:00 10.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kişi ben beklerken düz malibuda arabasıyla ezip bam başka bir noktaya beni bırakıyor üstünde

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Car dm + gbi + bug abuse

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.03.2025 01:27
Zaten bu suçtan bugun uyarıldım, bir kere jail yedim birdaha tekrarlanmıyıcak. Mazur görmeyin.

#2 - 10.03.2025 01:34
Birader iki saattir canı sıkılmadan troll yapıyor şikayet sonuçlancaksa ona göre sonuçlansın bizden az önce bir ceza aldı bu arkadaşa da yaptıysa vice roleplay de rol yapmak istemiyordur sadece trolleyerek gülüp eğlenip milletin oyunun içine etme amacı vardır. yanılıyosam söyle kanka rol yapalim beraber ne dersin döstum.  :manifdog :manifdog :manifdog

#3 - 10.03.2025 01:37
Birader iki saattir canı sıkılmadan troll yapıyor şikayet sonuçlancaksa ona göre sonuçlansın bizden az önce bir ceza aldı bu arkadaşa da yaptıysa vice roleplay de rol yapmak istemiyordur sadece trolleyerek gülüp eğlenip milletin oyunun içine etme amacı vardır. yanılıyosam söyle kanka rol yapalim beraber ne dersin döstum.  :manifdog :manifdog :manifdog

bu down ve çocukca yorum için teşekkürler.

#4 - 10.03.2025 01:38
arkadaşların rolunce bir kere jail yedim ve birdaha tekrarlanmaz diyorum. Bugun için bir uyarı oldu.

#5 - 10.03.2025 01:38
arkadaş sunucuyu komedi olarak kullanıyor, sürekli carjack atıp araç kaçırmak mı dersin türkçe terim mi dersin baya komik birisi işlem ona göre uygulanırsa daha hoş olur. Herkese iyi roller.

#6 - 10.03.2025 01:39
Kanka birlik olarak bana açılan şikayete neden yazıyorsunuzki hepiniz. Sizi ilgilendiren bir konu yok. Birde birisi yetmiyo gibi gelmiş hepsi yazmış  :garip:

#7 - 10.03.2025 01:40
arkadaş sunucuyu komedi olarak kullanıyor, sürekli carjack atıp araç kaçırmak mı dersin türkçe terim mi dersin baya komik birisi işlem ona göre uygulanırsa daha hoş olur. Herkese iyi roller.

Eğer zoruna giden birşey varsa şikayet aç.

#8 - 10.03.2025 01:41

Kanka arkadaşlarımla role girmişsin iki kere yki atmışsın düşüp analarına küfür ediyorsun tekrar kalkıp senin yaptıgın rollerde ortada bence bana laf sallamadan kendine bak, burasıda tartışma yeri değil. Adam bana şikayet açmış. Ben savunmamı yaparım. Senin şikayetin varsa aç bizde açarız burayı kirletmene gerek yok. Çok çocukça.

#9 - 10.03.2025 01:46

bu down ve çocukca yorum için teşekkürler.
kanka bana down ve çocukca demez misin alınıyorum ben bu tür şeylere mesela.