Konu: Jamien_Joyner - Dolandırıcılık X2  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2025 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamien_Joyner

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9/03/2025 18:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dolandırıclık.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin kumarhanesine gidiyorum, ardından zar atıyorum. Kişiler ilk once kurnazlık yapıp Tomy_Crown parayı dolandırmaya çalışuıyor fakat o sonradan zarını attı ve parasını verdi, ardından arkadaşıyla oynuyorum kumarhane sahibiyle kişi kurnazlık yapıp ben zarımı yüksek attıgımda benim kumarım buraya kadar diyor ve gidiyor devam eden kumardan direk çıkıyor. Ve sonra birdaha oynamıyorlar 50k para için yapmadıkları şey kalmıyor ustune gitmişler birde kumarhane açmıslar :d :d

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ik6msig , https://hizliresim.com/s5nw3h4

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bana bunu 2. yapılan dolandırıcılıgı 1 kere ceza almıstı 2.yi tekrarladı sunucudan yasaklanması hem vice hemde oyuncu mağdureyeti için açıklayıcı olur diye dusunuyorum. İlk şikayet linki. ( https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=169510.0 )

#1 - 09.03.2025 19:21
Merhaba, şahısın önce ki açtığı şikayet geçersiz ve asılsız olup cezalandırmam Sylas tarafından kaldırılmıştır. Önce ki şikayet sicilime geçti fakat haksız olduğu doğrulandı. Siz bana oyuna başlarken sadece iki el elli bin dolar oynayacağınızı söylediniz, bende kabul ettim iki el elli bin dolar oynattım ve kazandım bitti. Eğer üç el deseydiniz paramı ona göre ayarlardım, iki el istediniz iki el oynandı olay bundan ibaret iyi forumlar.

#2 - 09.03.2025 19:23
Ayriyetten loglardan da bakabilirsiniz Chat logumuzda bu şekilde görünüyor..

[18:02:30] Tommy Crown kahkaha atar.
[18:02:37] Siegward Kirchner: Yüz bin geliyormusun?
[18:02:38] Siegward Kirchner: Elli elli.

yüz bini aldıktan sonra oyunu bitirdim o zaman sürekli bende /zar cift atayım oyun var diyeyim böyle bir saçmalık var mı?

#3 - 09.03.2025 21:54
Sste bende gözüküyorum, ve kumarhane içinde rolde bende vardım. Jamien karakterine şahitim, iki el elli binlik oynandı oyun bitti.

#4 - 10.03.2025 02:42
Ayriyetten loglardan da bakabilirsiniz Chat logumuzda bu şekilde görünüyor..

[18:02:30] Tommy Crown kahkaha atar.
[18:02:37] Siegward Kirchner: Yüz bin geliyormusun?
[18:02:38] Siegward Kirchner: Elli elli.

yüz bini aldıktan sonra oyunu bitirdim o zaman sürekli bende /zar cift atayım oyun var diyeyim böyle bir saçmalık var mı?

Bune knk?  anlıyamadım. Bu bana yaptıgın ikinci dolandırıcılık kural ihlali ben 6 atıyorum devam ediyorum sonra bana benim kumarım biter diyorsun böyle birşey olmaz saçmalıktan ibaret kendini akıllı zannediyorsun bence. Elli binde kişiden alınıp bana iade edilmesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 02:44 baboli167 »

#5 - 10.03.2025 02:43
Oyun oynanmış ve bitmiş.

Bir ihlal görülmedi. Şikayet red edildi.