Konu: Shoda Shino - PG, agresif rol, retarded rp  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2025 16:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shoda Shino @kuzguninthehood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edgar_Davila @raqel

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.03.25 - 15:15 - 15:30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Agresif rol
PG
Retarded RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Edgar Davila karakteriyle Star in Tokyo adlı mekana gidip kendi aramızda rol çevirmeye başladık. Bir süre sonra Shoda Shino adlı karakter gelip seninle konuşacağız falan çekti. Fakat ben geri çevirerek "kimseyle konuşmaya değil, içki içmeye geldim" diyerek tepkimi gösterdim. Bir süre sonra, (fısılda) üzerinden bana "benim kardeşimi tehdit etmişsin dedi" fakat hayır, senin kardeşini tehdit etmedim diyerke rolü sürdürdük. Sonrasında arkama dönerek Edgar Davila karakteriyle rolüme devam ettim. Saniyeler sonra kişi enseme emote vererek, HULK gibi beni çekiştirmeye başladı fazla güçlü. Brawl rolüne dahil olmadım, karakterim legal sadece role devam ettim. Bir süre sonra Hyo Park karakteriyle birlikte beni tek hamleyle yere düşürdüler. Bu potansiyele sahip arkadaşlar. Zaten görüntülerde, olayın başlangıcından sonuna kadar herşey belli oluyor. Bu rol sürecinde herhangi bir şekilde illegal faaliyet göstermediğim sadece konuşarak mevzuyu kapatmaya çalıştığım fakat kişilerin agresifliği ve tavrıyla dayak yedim meydanda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Zaten bu arkadaş bir sunucu yetkilisiymiş, support ekibinden. Kendisi zaten IC yollarla son SS'de "DÖVECEK ADAM ARIYORUM" diyor ve küfür etmeden konuşamıyor. Bu kadar küfür normal değil arkadaş, ben kendi halinde bir karakterim bana bu şekil yaklaşımın hiç hoş değil. Senin bu haraketinle bir kere daha karşılaştık, arkadaşımın lafı üzerine şikayet oluşturmadım fakat anladım ki sen hatalarından ders çıkaracak bir arkadaş değilsin. Yetkilinin vereceği her karara saygı duyarım, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 09.03.2025 16:05 baro »

#1 - 09.03.2025 16:04
Selamlar, öncelikle daha öncesinden bu arkadaşlar ile bir olayımız olmuştu.Bu oyuncular ile aramıza sürtüşme oldu dövdüm Shoda karakteri bu karaktere kinlenmiş ic bir şekilde buna kimse birşey yapamaz.Daha sonrasında dün akşam kumar gecesinde restorantta çalışmaya geldiler ve çalıştılar ve bir sorun çıkmadı.Lakin bugün mekanıma gelip saygısızlık yaptığı için(İC BİR ŞEKİLDE) ve geçmiş olayları olduğu için saldırdım olması gereken rolü yaptım. Aynı zamanda elimizde Hyo karakterine yaptığın rollerin ss'i var yönetimi kandırmaya çalışma herkes herşeyin farkında düzgün rol yaptığın zaman seni dövmedim.Yakuza'nın önde gelen isimine sürekli saygısızlık yapıyorsun o kadar etrafımda insan varken korkmuyorsun. Evet HULK demişsin bu doğru 20-20 kas gücüm var.Defalarca uyarmama rağmen hala saygısızlık yapmaya devam ettin.Savunmam bu kadar Hyo adlı arkadaş kanıtlarını atar birazdan teşekkürler.
« Son Düzenleme: 09.03.2025 16:08 kuzguninthehood »

#2 - 09.03.2025 16:18
Atacağım SS'in devamında tehdid rolü gerçekleşti o ss silinmiş sanırım bulamadım. Ama karakter Shoda karakterinin kız arkadaşı hakkında bana senin hatun nerde Şu tokadı vurduğum diyerek GBİ bölgede beni tahrik ediyor. Kişinin kendisi ile İC düşmanlığımız mevcut kısaca. OOC kin yaparak gereksiz bir şikayet oluşturmuş.

#3 - 09.03.2025 16:21
Yani sadece "moruk" kelimesi üzerinden dövmedim geçmiş olan rolden ic husumet yaşadığım bir karakter.Olması gereken rolü yaptım, savunmam bu kadardır sonuçlanabilir.

#4 - 09.03.2025 16:28
Hyo Park karakterine yeterince legal davrandım ben, bahsettiğim kadın karakter yüzünden vurulmuştuk Valentino Bernardi karakteri tarafından. O rolden IC bir kinim var ve Hyo Park karakteriyle camın arkasından konuşuyorum burada herhangi bir problem yok. Hyo Park karakteriyle düşmanlığım falanda yok, kişiyle sadece kavgalıyız. Belkide bu kavgayı sürdürme taraftarıyımdır. Fakat burda konumuz tamamen Shoda Shino'un yaptığı agresif rol ve retarded rp. Bu arada ben kimseye OOC kin besleyecek kadar beyinsiz, oyun bağımlısı bir adam değilim ayıp. Bu şikayetin Hyo Park'ın attığı ss ile gram alakası yok, tamamen Shoda Shino karakterinin yaptığı ihlaller mevcut. Ben IC olarak kimsenin bir mafya üyesi olduğunu tahmin edemem, yani birlik R kaç olduğunun benim açımdan bir önemi yok. Hyo Park karakteri benim rolümden şikayetçiyse gidip farklı bir konu üzerinden şikayetini oluşturabilir. Daha fazla bu tanıtıma yorum bırakmasın, onu ilgilendiren bir konu yok. Admin kararına bırakalım.

#5 - 10.03.2025 02:27
İC bir düşmanlık ve geçmiş bulunuyor, sizin ile bir mekanda tartışması/brawl rollerine girişmesi doğal bir durum. Şikayet red edildi.