Konu: icardiyolog, alitr42  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 09.03.2025 00:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Icardiyolog @AliTR42

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @BallıSüt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Trolling

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: normal yolda ilerliyordum, hızlı olduğumdan arkadaşa çarptım, standart bir trafik tartışması ardına garip saçma bir role döndü  :garip: ring  gibi bir alana davet etti, alana gittiğimizde brawl'da kaybettim, arkadaşlarım da anlaşmasız bir brawl sebebi ile @BallıSüt diğerlerini sistemsel  yaralıya çekti. Olay sonrası ayrılırken arkadan gelen komik küfürler biraz güldürdü :D böyle kişilerle iletişimdense adalet mülkün temelidir diyip devam ediyoruz hocam. :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: niye öyle dedinkine  ???

ayıp oluyo ama  :-\

ufaktan cr denemeleri  >:(
https://streamable.com/3gqlv0
Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 09.03.2025 00:36 agir_aptallik_sendromu »

#1 - 09.03.2025 00:28
Merhabalar hem Ali arkadaşım için hemde kendim için savunmayı bırakıyorum.

Öncelikle kişiyle biraz tartıştık ve kişi tek başına ringe geldi. Ringe gelirken arkadaşlarına kuşlar haber vermiş sanırım  :garip: garip bir şekilde üç kişi oldular. Daha sonrasında bu kişiyi dövdüm ve bu yüzden arkadaşı atlayıp daldı. Canım az olduğu için yere düştüm. Arkadaş yerde olmasına rağmen hala küfürler ettiği için bende küfürle karşılık verdim kişinin attığı ilk sste de gözükmekte zaten. Büyük bir brawl olmayıp canım az olduğu için tek yumrukla düştüğüm için de ayağa kalkıp uzaklaştım oradan. Olayda arkadaş birazcık ooc kin yapmış sanırım öyle bir irite edici başlıkla şikayet açıp emojiler koyması gülünç bir durum, ben bu rolde ss bile almaya gerek duymadım.  :D

Admin arkadaşlar sonuçlayabilir, başka ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 09.03.2025 00:31 Icardiyolog »

#2 - 09.03.2025 00:32
Merhabalar hem Ali arkadaşım için hemde kendim için savunmayı bırakıyorum.

Öncelikle kişiyle biraz tartıştık ve kişi tek başına ringe geldi. Ringe gelirken arkadaşlarına kuşlar haber vermiş sanırım  :garip: garip bir şekilde üç kişi oldular. Daha sonrasında bu kişiyi dövdüm ve bu yüzden arkadaşı atlayıp daldı. Canım az olduğu için yere düştüm. Arkadaş yerde olmasına rağmen hala küfürler ettiği için bende küfürle karşılık verdim kişinin attığı ilk sste de gözükmekte zaten. Büyük bir brawl olmayıp canım az olduğu için tek yumrukla düştüğüm için de ayağa kalkıp uzaklaştım oradan. Olayda arkadaş birazcık ooc kin yapmış sanırım öyle sezdim ben bu rolde ss bile almaya gerek duymadım.  :D

Admin arkadaşlar sonuçlayabilir, başka ileti gelmeyecek.
ooc kin ile açılmadı, anlaşmalı bir brawl olmadığını da söyledim zaten, sonda sanırım kinlendiniz bir tık ::) çıkarken yki yapıp küfürler falan, oyun oynuyoruz yani çok kasmaya gerek yok :-\

#3 - 09.03.2025 02:40
Kanıt yetersiz olarak görüldü, red edildi.