Konu: Valentino Bernardi - yetersiz rol bilgisi, DM  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2025 21:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valentino_Bernardi @Denizlord57

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edgar_Davila - Randolph Beauregard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.25 - 20:30 - 20:40 araları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM - Anlamsız, gerekli sebebi olmayan bir şekilde karşı tarafa ateş etmek.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamün aleyküm. Biz mekan içerisinde bir süre yol yaptık, bazı gerilimler yaşandı en sonunda mekandan çıkmamız için mekan sahipleri tarafından uyarıldık ve çıktık. Bize dışarıda tam olarak " siktir git buradan, defol " Gibi cümleler kurdular. Bizde bunun karşısında HOOD bölge onaylı oluşum olduğu için mekandan uzaklaşmak için yürüdük. Sonrasında yaptığımız rolün kalitesinden bunalan ve kin besleyen bu arkadaşlar şahsıma saldırmaya başladı. Edgar Davila ve Randolph adlı karakterler olay anında bana eşlik ediyordu. Fakat araçta oldukları için dayak yemediler. Ben dayak yedikten sonra, tekrar duvara kapanarak emote verdim sonrasında kalkıp tekrar gitmeye çalıştım. Motora binmeden önce, yaralı rolümü yaptım kendimi hazır hissettiğimde motorun sürücü koltuğuna oturdum. Edgar ve Randolph bu duruma şahit. Sonrasında Valentino Bernardi denilen olayla bağı alakası olmayan kardeş. Şahsıma COLT-45 marka silahla ateş açmaya başladı. Bu Tony Montana PP'li arkadaştan ben şikayetçiyim. Arkadaşlarımda bütün olan bitene şahitlik etmiştir. Valentino Bernardi adlı karaktere herhangi bir üstünlük kurulmadı, silah/bıçak/sopa/yumruk.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.03.2025 21:14
Olaya şahitlik ediyorum şahsım tarafından kişinin bulunan oluşum içerisinde kendisine ait bir oluşum veya bulunmaması rağmen ateş etmiştir. Bu durum zaten hatalı bir kavram korku rolüne uymamıza rağmen kendisi başkasının oluşumunda korku rolü standartlarını ihlal edip üstelik sebepsiz ateş açmıştır

#2 - 07.03.2025 21:18
Şikayete Fear-RP ve HOOD kural ihlali'de ekleyelim.

#3 - 07.03.2025 21:27
Öncelikle savunmamı yapayım, siz orada bir kızı taciz ediyorsunuz üstelik git dememize rağmen gitmediniz bu korku rolu olmuyor hala orada bekliyorsun sen, gitmeyince bende emotimi attım sıktım bukadar basit

#4 - 08.03.2025 01:09
Ceza uygulanacak.