Konu: Jamien Taylor-Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2025 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamien_Taylor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.03.2025 01:03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dolandırıcılık.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi piyasası 100.000 olan bir silahı 270.000'a satmaya calısıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/lc6md7n

Ek açıklamalar(varsa): Tarafımca daha kanıt iletisi gelmesi gerekiyorsa atarım, bildirim yapmanız yeterli.

#1 - 07.03.2025 02:43
Devlet fiyatından satılma kuralını sonradan öğrendim ve satmaktan vaz geçtim kesinlikle silah satılmadı ve kişi bundan faydalanarak silahı hemen tehdit edip almaya çalışıyor. Eğer bilseydim yapmazdım.

Savunmam bitti şikayet sonuçlanabilir..

« Son Düzenleme: 07.03.2025 02:46 RuLinG57 »

#2 - 07.03.2025 02:48
Bunu sana IC Den söyledim, tehtitlik birşey yok. Ardından savunma yapman içinde sana bildirdim zaten. Kural ihlali belli. Açıklama zaten yapıldı bilmeme ihtimalin yok diye düşünüyorum. Açıklamada yapıldı bundan sonra oyuncuların sorumlulugundadır diye. Hatalı oldugunu dusunuyorum şahsen bilmediğinede inanmıyorum.

Tarafımca daha ileti gelmiyicek, şikayeti açan kısım benim. İyi forumlar.

#3 - 07.03.2025 02:53
Bunu sana IC Den söyledim, tehtitlik birşey yok. Ardından savunma yapman içinde sana bildirdim zaten. Kural ihlali belli. Açıklama zaten yapıldı bilmeme ihtimalin yok diye düşünüyorum. Açıklamada yapıldı bundan sonra oyuncuların sorumlulugundadır diye. Hatalı oldugunu dusunuyorum şahsen bilmediğinede inanmıyorum.

Tarafımca daha ileti gelmiyicek, şikayeti açan kısım benim. İyi forumlar.
Eğer böyle olduğunu bilseydim silahı kendim 200 bine almazdım beni düşünsen bilmediğimi öğrenince şikayet açmazdın dostum bu sunucu dikdatörlükle yönetilmiyo küçük bir sorunu bu kadar büyütüp benim anlamama rağmen uzatıyorsun

şikayet sonuçlanabilir daha yazmıyacağım.

#4 - 08.03.2025 01:23
Sunucu kuralları, oyuncular tarafından okunmuş  ve kabul edilmiş sayılır.

Ceza uygulanacak.

K&A