Paylaşılan ekran görüntüleri ve videolarda da açıkça görüldüğü gibi, benim yaptığım tek şey sizinle konuşmaktı. Herhangi bir trolleme, provoke edici bir hareket ya da oyunun kurallarını ihlal edecek bir davranış sergilemedim. Buna rağmen, bana karşı sürekli saldırıda bulunulmuş ve ateş edilmiş. Şimdi burada asıl düşünülmesi gereken nokta şu: Gerçekten biz mi trollüyoruz, yoksa siz mi DM yapıyorsunuz?
Ayrıca, 'Vurulunca güvenli bölgeye giriyor.' şeklinde bir iddia öne sürülmüş. Öncelikle biz herhangi bir illegal karakter değiliz ve bir çatışma ya da saldırı sonucu yaralandığımızda doğal olarak hastaneye gitmemiz en mantıklı ve rol açısından en tutarlı harekettir. O sırada, hastane çevresinde bulunan polisler bize ne olduğunu sorduğunda da elbette durumu anlatmamız gerekir. Bu, tamamen role uygun bir durum olup, herhangi bir kural ihlali içermemektedir.
Bununla birlikte, siz hastanenin önünde, polisin gözü önünde bize ateş ediyorsunuz ve ardından bizim polise hiçbir şey söylemememizi bekliyorsunuz. Böyle bir mantıkla bakıldığında, her türlü kural ihlalinin göz ardı edilmesi mi gerekiyor? Polisin varlığını tamamen yok sayarak olay yaşanmamış gibi mi davranmamız bekleniyor? Bu yaklaşım, yalnızca rol bütünlüğünü bozmakla kalmaz, aynı zamanda sunucudaki adalet algısını da sarsar.