Konu: Azad flaming  (Okunma sayısı 297 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2025 10:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Revaz Chacukbuni @Azad el pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsünde bulunan oluşum üyelerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Flaming

Forumda gönderdiğiniz iletiler içerik türü fark etmeksizin herhangi bir birliği veya oyuncuyu hedef alıyorsa "Flaming" kapsamında cezalandırılabilirsiniz. Atılacak rol görüntülerinde karşı tarafın üzerine yaptığınız rollerde sansür uygulamanız gerekmektedir. Bu tarz post içeriklerini "Moderatöre rapor et." yöneticilere rapor edebilirsiniz. Örneğin: Karşı tarafa alay edici videolar itham etmek, video isminde karşı tarafı kışkırtıcı kelimelere yer vermek, savaş döneminde; aslında yapılmamış veya gerçek dışı rol SS'leri paylaşmak vb. şeyler yaparak "Flaming" yaptırımına maruz kalabilir, ek olarak oyun içi ceza da alabilirsiniz.
Forumda yerde vurulan üyelerin ismini sansürleyerek paylaşılması dahi Flaming kapsamında değerlendirilmektedir. Paylaşılacak görüntülerden dolayı direkt olarak oyun içi yaptırım uygulanır. Bu kuralın sürekli çiğnenmesi durumunda birlikler ağır yaptırım alabilir veya direkt kapatılabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba dün arkadaşlara aşırı uzlaşmacı yaklaşmama rağmen ısrarla agresif rol yapıp oluşumun R18 karakterimi kaçırdılar ve bir çok ihlal vardı bununla ilgili akşam oluşum şikayeti açılacak. Bunca saçma role rağmen arkadaş bile isteye kurallarda açıkça belirtilen Flaming ihlalini gerçekleştirmiştir. Arkadaşlara rolde kendimi Mark olarak tanıttım gerçek adımı vermedim yerdeki halim ve chatte gözüktüğü gibi ihlal ortada. Kendilerine defalarca rolde garajın önde gelenlerinden olduğumu sözü geçen birisi olduğumu belirtmeme rağmen böyle rollere giriştiler. Yönetim ekibi isterse oraların da kanıtlarını atabilirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hata istemeden yapılır, azad kardeş bile isteye adobe cs6dan bu rolü editleyip paylaşmıştır caydırıcı bir ceza almasını istiyiorum

« Son Düzenleme: 05.03.2025 11:16 GökBörü »

#1 - 05.03.2025 13:16
Rol ss ne zamandan beri flame oldu? Eski halimden uzaklaşmaya çalışıp rol yapıyorum, buna bile flame diyorsun :D neyse. Buna savunma bile yapmama gerek yok ama düz rol sslik bişey 800x600 ve chatleri koydum R20 bile değilsin karakterime denksin, bir sorunun varsa sağda yöneticiye bildir sekmesi var.  :)

#2 - 05.03.2025 15:16
Rol ss ne zamandan beri flame oldu? Eski halimden uzaklaşmaya çalışıp rol yapıyorum, buna bile flame diyorsun :D neyse. Buna savunma bile yapmama gerek yok ama düz rol sslik bişey 800x600 ve chatleri koydum R20 bile değilsin karakterime denksin, bir sorunun varsa sağda yöneticiye bildir sekmesi var.  :)
Kurallar açıkça belli sonuçlanabilir

#3 - 05.03.2025 15:35
Gereksiz ileti atanlar susturuldu, oyun içinde yaptırımda alacaklar.

#4 - 05.03.2025 20:30
Öncelikle merhaba iyi günler dilerim, şikayet ile alakam yoktur ama bunu şikayet flamme üzerine yapılan birşey yok, bunu fme bildirip forum üzerinden sildirebilirdiniz, toksiklik yada başka bir amaç ile yapılmış birşey değildir oluşum tanıtıma yanlış bir şekilde atıldı sadece bunun için şikayet açmana gerek yok tekrardan söylediğim gibi fmeye bildirip sildirebilirdin, ama onun yerine ihlal ve açık kovalamana gerek var mı? şimdiden iyi roller dilerim ic birşeyi foruma taşıyıp farklı bir şekilde çözümlemeye gerek yok.

#5 - 05.03.2025 20:56
Öncelikle merhaba iyi günler dilerim, şikayet ile alakam yoktur ama bunu şikayet flamme üzerine yapılan birşey yok, bunu fme bildirip forum üzerinden sildirebilirdiniz, toksiklik yada başka bir amaç ile yapılmış birşey değildir oluşum tanıtıma yanlış bir şekilde atıldı sadece bunun için şikayet açmana gerek yok tekrardan söylediğim gibi fmeye bildirip sildirebilirdin, ama onun yerine ihlal ve açık kovalamana gerek var mı? şimdiden iyi roller dilerim ic birşeyi foruma taşıyıp farklı bir şekilde çözümlemeye gerek yok.
Hata istemeden yapılır, azad kardeş bile isteye adobe cs6dan bu rolü editleyip paylaşmıştır şikayet sonuçlanabilir

#6 - 05.03.2025 21:52
Kanıt geçersiz, tam ekran değil. Parça parça alınmış. Editle yazılmışta olabilir.