Konu: Karon_Chambers  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2025 03:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karon_Chambers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rai_Muzan Kazuki_Muzan Kenwa_Warukashiro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs agresif rol yapıp türkçe terim kullandı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/7holg15

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum

#1 - 05.03.2025 03:39
Şahitliğimi onaylıyorum. RK'landıktan sonra rk'lı durumda olan oyuncuyu kaçırıp (silah ile emotesiz düşürüp, birazdan onun içinde şikayet açılacaktır.) agresif rol sergiliyorlar.

#2 - 05.03.2025 03:42
Savunma yapacağı için tek bir konuşma yapacağım şuanda ilkten çalıştığım işlek içeride 10 20 e yakın karakter olmasına rağmen içeride esrar içip yakuza birliğinin mekanında zencileri çağırıp agresif rol yapıp sonrasında brawlda hepsi yere düştüğü halde bizim adamı kaçırıp vurmak ve kaçırmak çok saçma bir roldü roleplay kavramlarını öğrenmeleri lazım onaylı hoodlarına girme sebebimiz ise bir italyan adam gelip mekanımıza adamınızı kaçırdılar idlewoodda dövüyorlar dediği için konuşmaya gittik fakat hala agresif rol yaptı bu onun hakkı onaylı hooddayken fakat bizim mekanımızda 20 kişiye yakındık 2 kişi bize karşı agresif rol yapıp küfürler etmesi tamamen kişinin rol bilmediği çıkıyor aklıma gerekli cezayı almasını istiyorum Kordell_Milles karakteri için geçerli bu konuşmam çünkü o gelecek savunma yapacakki zaten türkçe terimin savunması olamaz cezasını almasını talep ediyorum
« Son Düzenleme: 05.03.2025 03:53 erendrgnn »

#3 - 05.03.2025 03:55
selamlar, gördüğüm üzere kimsenin şikayetle alakası yok. savunmamı yapayım. 7 24 samp oynamadığım için anlık "lan" kelimesini yanlışlıkla yazdım, rolün akışını bozmamak için de anında wg attım. bu yüzden kusura bakmayın fakat agresif rol yapan sizsiniz. ssde bakıldığında bu anlaşılıyor. yaralı arkadaşınızı alıp gitmek yerine hala laf dalaşına giriyorsunuz, üstelik onaylı hoodda. fm ekibinin insiyatifine sığınıyorum, iyi roller.  :vice: :tommy: :palmiye:

#4 - 05.03.2025 03:59
Rk'lı olup rk'lı bir karakteri kaçırıyorsunuz. Rolde "itin" tekini ittiriyor gibi konuşmalar yapıyorsunuz.
 https://hizliresim.com/5z0qbj6

#5 - 05.03.2025 21:32
Sunulan kanıtlar iddilar için yetersiz olarak görüldü.

Türkçe terim için biraz daha dikkatli olun, tekrarında ağır yaptırımlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu seferlik sözlü olarak uyaracağım. @pardus10