Konu: Hatalı emote  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.02.2025 17:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sophie_Merci @patasay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Pontiac Albert Armstrong Esmeralda Caughlan @SoulReaverDraven  Gwayne Corwyn @gokturk Samuel Aslanadze @LegitimuZ  Martina_Benassi @JiletFadill
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde Sophie Merci karakteri hatalı emoteler verdi bunu daha öncesinde de yapmıştı insiyatif uygulanmasını değil gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/2tmkhtx

Ek açıklamalar(varsa): Sophie_Merci karakterinin 1500 saati var bu sunucuda yani az çok ne tarz bir rol çevirmesi gerektiğini bilmesi gerekiyor.

« Son Düzenleme: 26.02.2025 18:02 Relaxsal »

#1 - 26.02.2025 17:52
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 26.02.2025 18:40
Merhaba

Rolde Sophie Merci karakteri hatalı emoteler verdi bunu daha öncesinde de yapmıştı

Algı yaratma çabası ve ooc hapise gitmem için daha önce tekrarlanmış gibi gösteriyorsunuz,  daha önce yaptıysam neden şikayet açmadınız? 
1500 saatim var daha önce yaptığım bir ihlal yok, aldığım uyarı yok,    Yönetimi kandırmaya çalışıyorsunuz. 

Rol'den dolayı kinlenme mevcut farkındayız, ama bu kadar ufak şeylere de şikayet açmak..     İlgilenicek olan yetkili'nin bunu göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.   
Hatalı emote varsa kimsenin rolünü etkilemiyor, kimseye bir zararı yok.

insiyatif uygulanmasını değil gereken cezayı almasını talep ediyorum.

Burada başka bir algı mevcut daha önce insiyatif, uyarı almadığım halde bunu söylüyorsunuz, tüm arkadaşlarını şahit göstermek de yorum kasarak ilgilenicek olan yetkiliyi baskı altına almak sanırım.

https://hizliresim.com/qwsd2nm     @Pontiac  Albert Armstrong karakterinin  rolden sonra discord üzerinden ailevi bir şekilde küfür etmesi de kin tuttuklarının bir göstergesi.       Sadece oyun oynuyoruz..     Ortak nezaket? 

#3 - 26.02.2025 18:58
OOC kinim mevcut değil olay esnası ve sonrası "rol için" yaşanılan bir hatam yok rol sonrası vice platformu içermeyen bir yerden senin iletişim kurmam ve seninde benim ile iletişim kurman asla hatanı ört pas etmez. Daha öncesine kadar şikayet açma gereği duymadım hataların için insanlık halidir demiştim fakat rolde bulunan bir oyuncunun şikayet açması beni alakadar eden bir konu değil ben sadece şahitliğimi onayladım sana kin duymuyorum yaptığın rollerden rahatsızlık duyuyorsam bile bunu sana iletmem göstermem şikayetin benim "discord" VİCE ROLEPLAY ile ilgisi olmayan bir platformun savunmanda nasıl bir yarar olucak onu anlamadım. Tarafımca daha fazla yanıt gelmez.
« Son Düzenleme: 26.02.2025 19:22 Pontiac »

#4 - 26.02.2025 21:24
Hatalı emote kullanımından ceza uygulanacak.