0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DM, GBI
Hiçbir şekilde agresif yapmadım, düzgün bir biçimde konuşurken "numaranı ver sürtük" dediniz, karşılığını aldınız. He zaten daha önceki ihlallerinizde kesin sürüklenerek olmuştur.
Alıntı yapılan: TIGER - 25.02.2025 03:31Hiçbir şekilde agresif yapmadım, düzgün bir biçimde konuşurken "numaranı ver sürtük" dediniz, karşılığını aldınız. He zaten daha önceki ihlallerinizde kesin sürüklenerek olmuştur. şahit gösterdiğin kişiyi kanıtta göremiyorum nereden şahit oluyor bunu sende biliyorsun sürekli maymun köle diyip bizi ateşe verdin
Alıntı yapılan: MrPANDA - 25.02.2025 03:33Alıntı yapılan: TIGER - 25.02.2025 03:31Hiçbir şekilde agresif yapmadım, düzgün bir biçimde konuşurken "numaranı ver sürtük" dediniz, karşılığını aldınız. He zaten daha önceki ihlallerinizde kesin sürüklenerek olmuştur. şahit gösterdiğin kişiyi kanıtta göremiyorum nereden şahit oluyor bunu sende biliyorsun sürekli maymun köle diyip bizi ateşe verdinKendisinin ekran görüntüleri var sanıyordum meğersem yokmuş, yine de görenlerden birisi sorun olmaz. Göz çıkartmaz. Tamamen safsata konuşuyorsun, eğer sizlere karşı bir hakaret ya da bir kışkırtma yaptıysam ss at.