Konu: 25.02.25 / DM, GBI / Kerlon_Blanco, Lowell_Parks  (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2025 03:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowell_Parks @argentby Kerlon_Blanco @MrPANDA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elysa_Adalsteinn @piperslittlecigar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.02.25 / 02:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, GBI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendileri bana "sürtük" dediler karşılığını verince saldırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Adamlar zaten ooc siciller kitap gibi olmuş mümkünse eğer yasaklanmalarını istiyorum, bu tabii sizin keyfinize kalmış. GBI'a dair bir ekran görüntüm bulunmuyor lakin şahit yazdığım arkadaş bunu doğrulayabilir.

#1 - 25.02.2025 03:08
spoiler eklemeyi unutmuşum idare edin artık

#2 - 25.02.2025 03:29
İlk agresifi yapan sensin köle diyorsun sonda güvenli bölgeden çıkmıyorsun başkalarının aracına binip kaçmaya çalışıyorsun rolünü anlamadım bizi teşvikleyip ihlale sürükledin

#3 - 25.02.2025 03:30
Şikayet kanıtı nerede

#4 - 25.02.2025 03:31
Hiçbir şekilde agresif yapmadım, düzgün bir biçimde konuşurken "numaranı ver sürtük" dediniz, karşılığını aldınız. He zaten daha önceki ihlallerinizde kesin sürüklenerek olmuştur.

#5 - 25.02.2025 03:32
https://hizliresim.com/5o43hmz forum işlerinde eksiğim.

#6 - 25.02.2025 03:33
Hiçbir şekilde agresif yapmadım, düzgün bir biçimde konuşurken "numaranı ver sürtük" dediniz, karşılığını aldınız. He zaten daha önceki ihlallerinizde kesin sürüklenerek olmuştur.

şahit gösterdiğin kişiyi kanıtta göremiyorum nereden şahit oluyor bunu sende biliyorsun sürekli maymun köle diyip bizi ateşe verdin

#7 - 25.02.2025 03:36

şahit gösterdiğin kişiyi kanıtta göremiyorum nereden şahit oluyor bunu sende biliyorsun sürekli maymun köle diyip bizi ateşe verdin
Kendisinin ekran görüntüleri var sanıyordum meğersem yokmuş, yine de görenlerden birisi sorun olmaz. Göz çıkartmaz. Tamamen safsata konuşuyorsun, eğer sizlere karşı bir hakaret ya da bir kışkırtma yaptıysam ss at.

#8 - 25.02.2025 03:43

Kendisinin ekran görüntüleri var sanıyordum meğersem yokmuş, yine de görenlerden birisi sorun olmaz. Göz çıkartmaz. Tamamen safsata konuşuyorsun, eğer sizlere karşı bir hakaret ya da bir kışkırtma yaptıysam ss at.
dostum ben sürekli ss ala ala mı rol yapacağım sana durduk yere mi sıktım vice mall önünde köle dedin eskiden tarlada çalışırdınız dedin köle demeye devam ettin hatta bir erkek karakterin aracına bindin soınra kaçtın bunu neden ss alayım hem ırkçı sözler söyle hem güvenli bölgeye sığın bu nereye kadar devam edecek madem dm yiyince rolün bozuluyor neden ırkçı sözler söylüyorsun

#9 - 25.02.2025 03:44
Öncelikle iyi forumlar, bu akşam saatinde rolleyecek insan arayışındaydık. Kişi ile karşılaştık, gayet iyi sohbet muhabbet ediyorduk ki, gelip bize aniden ırkçı söylemlerde bulunana kadar, kişi gidip başkalarının arabasına binip kaçmayı denedi çok kez. Ve sonunda kaçtıda, sonrasında Market'e tekrar uğradık ve onu gördük, GBİ'nin dışına çıkana kadar takipledik ve onu vurdu arkadaşım. Ayrıca rol sonrası gelip PM'imi rahatsız etmeye başladı, gidip bunları forumda anlatmasını söyledim dinlemeyip üslupsuz şekilde konuşmaya devam etti.

Kanıtlar:

https://hizliresim.com/2h2bi0g
https://hizliresim.com/m2wuyps